2020-05-04 07:13:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Együttérző és készséges másokkal szemben

Napi horoszkóp május 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Szűz jegyében jár. Ma könnyen megjegyzi az újonnan hallott dolgokat, gyors és fogékony. Maximálisan megbízik az emberekben, mindenkit meghallgat, és ha kell, segítséget nyújt. Együttérző és készséges másokkal szemben.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kiegyensúlyozottságra és harmóniára törekszik. Állandóan figyel és igyekszik tudását bővíteni, információt szerezni az új dolgokról. Feleslegesen nem beszél, kivárja a legmegfelelőbb pillanatokat, ha közölni akar valamit.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Olyan híreket hall egy munkatársával kapcsolatban, amelyek korábban elképzelhetetlenek lettek volna. Ne akadjon fenn a váratlan dolgokon, mert ma jut belőlük bőven!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Meglehetősen hullámzó a kedélyállapota a mai napon. Feltűnhet egy régi párja az életében, és újraéledhet a szerelem. Ha titkos viszonyba gabalyodott, nem szabadul egy könnyen.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Elképesztő pletykát suttognak a fülébe, amihez ön is hozzáteszi a magáét. Tartsa be az íratlan szabályokat, mert megütheti a bokáját.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön mindig eléri azt, amire nagyon vágyik. Ez nem csak a céltudatosságát, de a realitásérzékét is dicséri, hisz elérhetetlen álmokat nem kerget. A mai napja a tennivalók csoportosításával telik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Fontos ügyek döntéseiben ne másoktól várjon tanácsot, merjen dönteni egyedül, megfontoltan! A mai napon megszerezheti a tartós sikerhez kellő önbizalmat. Ha egyedülálló, akkor több bolygó is segítségére lesz, hogy megtalálja vagy magához láncolja az igazit: persze most csak a társkereső oldalakon ismerkedik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Szűz jegyében jár. Ma minden megy, mint a karikacsapás, egy a lényeg, hogy koncentráljon arra, amit csinál. Ha nem így cselekszik, hibát véthet, amiért később elnézést kell kérnie. Legyen figyelmes!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy váratlan hír hallatán úszik az örömmámorban. Az anyagi szerencse továbbra is segíti. Az a képessége, hogy a környezetét jól tudja inspirálni, ma különösen kitűnik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szűz-hold hozzásegíti néhány jó eredményhez. Vannak olyan komoly, személyes problémák, amelyeket családtagjaival rendezni kellene? Ha igen, úgy a mai nap különösen alkalmas egy kis meghitt beszélgetésre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne hagyja, hogy komor gondolatai befeketítsék napját. Felejtse el a bajokat, és tegyen érte valamit, hogy eloszlassa a sötét felhőket. Véletlenül se bántsa meg azt, akit semmiképp se akar elveszíteni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Váratlanul egy régi ismerőse hallat magáról, akivel már nagyon régóta nem találkozott. Érthető, hogy kicsit tartózkodóan beszélget vele, de legyen hozzá kedves. Talán kissé fáradtnak érzi magát, de ez múló tünet, derűlátással minden kellemetlensége elmúlhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: