2020-10-21 08:00:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Egy szemtelen kolléga vagy rokon alaposan kihúzza önnél a gyufát

Napi horoszkóp október 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Nyilasban jár. Egy szemtelen kolléga vagy rokon alaposan kihúzza önnél a gyufát. Az illető olyasmit kér, amit könnyedén megtehetne neki, csak épp olyan stílusban, hogy azt képtelen szó nélkül hagyni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Vágyik a kalandra, a megújulásra. Nos, ahelyett, hogy fenekestül felforgatná az életét, talán megtenné az is, ha átrendezné a lakását, és beszerezne néhány új kiegészítőt, vagy kipróbálna egy új hobbit.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A bolygóállások különösen éberré teszik. Most minden stiklit és hazugságot észrevesz, sőt, a munkatársai által elkövetett hibákat is azonnal kiszúrja. Megismerkedhet valakivel, akihez az első pillanattól kezdve vonzódni fog. Könnyen egymáshoz csiszolódhatnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma többen is ellátják kéretlen tanácsokkal. A sokadik eset után hajlamos lesz felkapni a vizet, pedig jobban tenné, ha mindenkit türelmesen végighallgatna, mert új információk birtokába jut, ha figyel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Felbukkan valaki az életében, aki valósággal megbabonázza. Bármit megadna azért, hogy jobban megismerhesse. A bolygók jelzése szerint erre lesz módja a közeljövőben!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A csillagok segítségével most valósággal brillírozni fog a munkahelyén. Gyors észjárásával lenyűgözi tárgyalópartnereit – így könnyű lesz üzletet kötni! Otthon is próbálja meg bevetni a képességeit, jó lenne, ha sikerülne meggyőznie a párját egy fontos kérdésben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Felbukkan egy régi ismerőse – talán az egyik közösségi oldalon –, akivel annak idején egy vitás ügy miatt szakadt meg a kapcsolatuk. Itt a lehetőség, hogy helyrehozzák a dolgokat! Ne feledje, hogy bárki bármit tanácsol is, a végső döntést mindig önnek kell meghoznia.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Folyamatosan azon jár az esze, hogyan valósíthatná meg az ötleteit. Teljesen váratlanul fog összeállni a kép, amikor átolvassa az eddig készített jegyzeteit. Egyelőre ne ossza meg másokkal a terveit!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold már a Nyilasban jár. Remek időszak ez a mostani arra, hogy rendezze a vitás ügyeket. Ha nem jött ki a szomszédokkal, a munkatársaival vagy a rokonaival, egy tisztázó beszélgetés után végre eláshatják a csatabárdot.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Főnöke honorálhatja a fáradozásait, feltéve, hogy az elmúlt hónapokban valóban jól teljesített, és a magánéleti problémák nem rontottak a munkája minőségén. A költekezéssel viszont legyen óvatos – a Hold a Nyilasban jár, ez kissé meggondolatlanná teszi.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jól érzi, hogy komoly változás közeleg – a fordulópont egy váratlan telefonhívás vagy levél is lehet. Ne aggódjon, az adott pillanatban tudni fogja a megoldást! Szeretne javítani az életminőségén, és vannak is ötletei, hogy ezt megtehesse. Ne legyen bátortalan, ültesse át ezeket a gyakorlatba!


Halak: II. 19. - III. 20.

Végre pontot tehet egy régóta húzódó ügy végére, és örökre elfelejtheti az illetőt. A csillagok segíteni fogják abban, hogy bármi legyen is a végkifejlet, el tudja fogadni azt.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: