2020-04-24 07:57:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Egy félreértett üzenet vagy telefon bonyodalmakat okozhat

Napi horoszkóp április 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Egy félreértett üzenet, vagy telefon bonyodalmakat okozhat. Főnökét vagy házastársát csak a hiba teljes kijavításával csillapíthatja le. Keresse a legcélravezetőbb megoldást.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma a pénz és a költekezés miatt nyugtalan. Ön bőkezű, és szereti a szép, igényes holmikat, most viszont nem léphet át egy bizonyos határt, és vissza kell fognia költekező hajlamát.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz az első sorsterületén a romantikus ügyeket hozza előtérbe. Nagy sikere lehet az ellenkezőneműek táborában. Valószínűleg persze csak a társkereső oldalakon ismerkedik, vagy ha bejár dolgozni, akkor a munkahelyén találkozhat egy új kollégával.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy fontos kérdéssel kapcsolatban túl sok információ birtokosa, és ez inkább összezavarja, semmint helyzeti előnyt jelentene. Próbáljon meg rendet tenni a gondolatai között, ellenkező esetben összecsapnak a feje fölött a hullámok.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy magánéleti probléma megoldása sok fejtörést okoz. Olyan ismerős, vagy barát segítségét kérje, akiben maximálisan megbízik, és aki tud titkot tartani. A csillagállás kedvez a szerelemnek.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most nehezebben megy minden. Nem érti az okát, pedig egyszerű. Magánéletének hullámzásai most sokkal jobban megviselik, mint máskor. Legelőször is a párkapcsolatában kellene néhány kérdést tisztáznia.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr-Plútó fényszöge a párkapcsolati sorsterületét köti össze az otthonával. Partnerével nem értenek egyet egy olyan kérdésben, amely közös otthonukat érinti, ön majd felrobban a dühtől. Az a legjobb, ha nem erőlteti a dolgokat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Pénzügyileg kedvezően alakulnak a dolgai, lehet, hogy ezt partnerének köszönheti. Olyan beszélgetésekben lehet része, amelyek gyógyítóan hatnak önre, igazán közel kerülhet ma valakihez. Ön most képes elsimítani a munkahelyi nézetkülönbségeket is.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Igazán boldoggá teszi a mai nap, melyet partnerével tölthet, alkalmazkodni és kompromisszumot kötni is tud, és nagyon harmonikusan kapcsolódnak egymáshoz.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Tartsa magát eredeti terveihez, most nem érdemes improvizálni. A távolból kapott híreket kezelje elővigyázatosan, ne vegyen semmit készpénznek. Este remek hangulatban lesz, elfelejti a napi problémákat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Pénzügyi téren hajlamos meggondolatlan lépéseket tenni. A csillagok elővigyázatosságra figyelmeztetik. Korábbi tapasztalatainak tudatában cselekedjen, és megelőzhet egy kellemetlen szituációt.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Most boldog, ha otthon lehet. Romantikus, szeretetteljes hangulatban van, mindenkiről gondoskodni akar. Ha a dolgok nem megfelelőek az otthoni fronton, mindent megtesz, hogy békés, stabil légkört alakítson ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: