2018-02-23 07:07:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Anyagi gondjai támadhatnak

Napi horoszkóp február 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Sürgős anyagi gondjai támadhatnak. Tárgyalásai során nem az ön szavai érvényesülnek, jogosan érzi, hogy figyelmen kívül hagyják a véleményét. Higgadtsággal többre megy majd. A szerelmi élete önnek is jól alakul!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az uralkodó bolygója kellemetlen fényszögben van a Marssal. Nem biztos, hogy nagy kedvet érez az anyagi ügyek intézéséhez, pedig szükséges lenne... Ilyenkor gondoljon arra, hogy meg kell alapoznia a családja jövőjét. Takarékoskodással úrrá lehet a gondokon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Nehezen tartja fejben kötelességeit és a határidőket. Szertelensége miatt esetleg bajba is kerülhet, rendezze hát gondolatait. Kérdéseire hamarosan megkapja a válaszokat, legyen egy kicsit türelmesebb!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold kellemetlen kapcsolatban van más bolygókkal. Lehetséges, hogy szomorú a munkája miatt. Ha nem érzi jól magát, akkor is el kell végeznie a feladatait. A legjobb lenne, ha szigorúan tartaná magát a programjához.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Vágyai könnyen teljesülnek, hiszen a Mars jó fényszögben van az Oroszlán jegyével. Tegyen többet azért, hogy tovább javuljon a közérzete. Mondjon le a zsíros ételekről, fogyasszon több vitamint, és ügyeljen a kiegyensúlyozott táplálkozásra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sokan fogják csodálni végtelen energiáját, lelkesedését. Igyekezzen mindenkivel a legbarátságosabban viselkedni, akkor is, ha egyesek kivívják az ellenszenvét a viselkedésükkel.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Halak jegyében áll. Egészsége kissé hadilábon áll, ezért lehetőleg kímélje magát. Teste világosan érezteti önnel a terhelhetőségének határait, és ezt muszáj lenne figyelembe vennie. Fogyasszon minél több vitamint tartalmazó élelmiszert.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A Jupiter és a Plútó jó fényszögben van. A szerelmi energiái erősek, és egy véletlen találkozás nagyon jelentős hatással lehet a jövőjére. Még ha első pillanatban nem is lobban fel azonnal a láng, próbálkozzon egy második kísérlettel is...
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai napon kimondottan érzékennyé válik. Ma mindent személyesnek vesz, amit mondanak önnek. Képzeletben vonjon maga köré egy falat, ha a többiek túl közel kerülnek önhöz, vagy túl sokat követelnek öntől.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz a Bak jegyében áll. A fellépő problémákat nyugodt természetével higgadtan el tudja hárítani magától. Csak így tovább!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma meg kell próbálnia elfojtás helyett hangot adni az érzelmeinek, és közben ügyelni rá, hogy zaklatott lelkiállapotában ne mondjon olyasmit, amit később megbánhat...


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz a Halak jegyében áll. A szerelem terén igazi csodák történhetnek. Talán valaki szerelmet vall önnek, akiért már hosszú ideje rajong, vagy megismerkedhet valakivel, akivel egy hosszabb kapcsolata is kialakulhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: