2020-06-10 07:50:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A pénzügyekben sajnos kisebb veszteség várható

Napi horoszkóp június 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Munkájából kifolyólag több új emberrel megismerkedik, akikkel felszínes barátságot köt, nem tudja, később ki és miben tud önnek segíteni, de bizonyára hasznára lesznek ezek az ismeretségek. A pénzügyekben sajnos kisebb veszteség várható.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold és a Vénusz fényszöge új lehetőséget hozhat önnek a munka frontján, viszont meglehetősen enerválttá is teszi ez a bolygóállás. Mindenképpen szedje össze magát, mert most be tudja biztosítani magát anyagilag.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma egy ismerősével keveredhet vitába, ám a végén sikerül közös nevezőre jutniuk és mindketten úgy fogják fel, hogy egy jót diskuráltak. Este folytatódik a beszélgetés telefonon a testvérével, akivel szintén heves szóváltásba bonyolódnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az eltelt napok alatt felszaladhatott önre pár plusz kiló, itt az ideje, hogy egy kicsit kevesebbet egyen. A munkahelyén kellemetlen híreket kaphat. A főnökével viszont most nagyon jóban van, akár személyesebbé is válhat szakmai kapcsolatuk.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma valószínűleg azon gondolkodik, hogyan tudná összeszedni a pénzt egy induló vállalkozáshoz. Még a hitel is eszébe jut, esetleg baráti kölcsön. Mindkettőt megteheti, nem fogják elutasítani. Merjen belevágni: ön nem alkalmazott típus.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Barátaival ma nem értenek egyet, nem alkalmas a nap személyes találkozókra, főnökeinek s számoljon be remek ötleteiről, mert úgysem értékelik most. Tömérdek energiája van és nagyon fegyelmezett, dolgozzon egyedül!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold és a Vénusz közötti kellemes fényszög nagyon kedvezően hat önre. Lehetősége van egy baráti csevejre, vásárlásra, kozmetikai kezelésesekre, vagy ha éppen a ruhatárát szeretné egy kicsit megújítani, most azt is megteheti.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Negatív gondolatoktól ma ön sem mentes, de a párja kedvessége kizökkenti abból a rossz lelkiállapotból, amibe az utóbbi időben került. Főnöke szívesen elengedi korábban, legalább a délutánt töltse pihenéssel.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A közös programok új impulzusokat adnak a kapcsolatának, és közelebb érzi magát a párjához, mint máskor. Új ismeretségeket is könnyebb lesz kötnie, ezek között lehetnek olyanok, melyek a közeljövőben különös jelentőséggel bírnak majd.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Szeretteivel most akad egy kis nézeteltérése, amitől egész nap haragosnak érezheti magát, fejfájásának is ez lehet az oka. Az érzelmek feltárása mindig meghozza a valódi megoldást - mondja el nekik, mi bántja önt! Lehet, hogy ez csak egy apró félreértés.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagyon vágyik arra, hogy megértésre találjon, de sajnos most erre nem sok lehetősége van. Nem a barátai hibásak ezért, hanem ön nem tudja racionálisan kezelni a helyzeteket, később újraértékelheti a mai nap eseményeit.


Halak: II. 19. - III. 20.

Most különösen tevékeny hangulatban van, és nagyon nehezen kezeli, ha várnia kell valamire, vagy valakire. Próbáljon meg úrrá lenni a türelmetlenségén, mert ezzel csak rossz hangulatot kelt a többiekben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: