2019-11-30 07:49:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A pénzügyek körül most gondjai támadhatnak

Napi horoszkóp november 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A pénzügyek körül most gondjai támadhatnak, hajlamossá válhat a szertelen költekezésre, ami ön és partnere, vagy üzlettársa között nézeteltérést okozhat. Ez nem a legalkalmasabb idő, hogy kölcsönért folyamodjon, a barátai is nemet mondanak erre a kérésére, próbáljon meg egy kicsit beosztóbban élni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars az ön hetedik sorsterületén halad át, ami azt jelzi, hogy az önző energiák nem vezetnek sehová, próbáljon meg egy kicsit alkalmazkodni és együttműködni. Ha jogi problémája van, ne most keressen fel tanácsadót, várjon egy kicsit, amíg a Mars kicsit békésebb vizekre evez.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai napot szentelje az apróbb, több odafigyelést igénylő részfeladatoknak, mert koncentrációs képessége kiváló. A nagyobb áttekintést megkívánó tervek elkészítését viszont ütemezze másik időpontra.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold még mindig a Bak jegyében halad, ami nem könnyű az ön érzelmes természetének, úgy érzi, nem kap elég figyelmet párjától. Ez a megérzése csalhat, mivel a Vénusz a hetedik sorsterületén tartózkodik a Bak jegyében, ahol az érzelmek kissé fagyosak, de elmélyültek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma éberebb és szellemileg frissebb, mint valaha, mindent érdekesnek és izgalmasnak fog találni. Intuíciója kiválóan működik. Remek alkalom arra, hogy megbirkózzék azokkal a régi keletű problémákkal, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Igen elmélyült, komoly és fajsúlyos eszmecseréket folytathat a mai nap során. Találkozhat valakivel, akinek a nézetei nagy befolyással bírnak majd a későbbiekben a gondolkodásmódjára. Ez egy jó nap a feszült figyelmet követelő munkák elvégzésére.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szívesen elbíbelődik ma nehéz problémákkal, feladványokkal, vagy rejtélyes dolgokkal. Jól tud koncentrálni, ami hatékonnyá teszi, ha kutatómunkát folytat. Ha párkapcsolati kérdések foglalkoztatják, akkor most annak is képes leásni a gyökeréig.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Anyagi nyereségre számíthat a mai nap folyamán, tartsa nyitva a szemét. Családja és ön között most nagyobb érzelmi összhang van, mint bármikor. Érzi a támogatásukat, és, hogy szilárd alapokon áll a párkapcsolata is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyon kedvező időszak egy kis fogyókúrára, a Bak jegyében tartózkodó planéták ebben segítik önt, és felkészítik arra, hogy az uralkodó planétája a Jupiter is hamarosan a Bak jegyébe fog átlépni: ezzel a jegyváltással ön is megfontoltabbá válik majd.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz, Plútó és a Hold most együttáll az ön első sorsterületén, ez nem egy felszabadító bolygóállás, sőt inkább az érzéseket felkavaró időszak, amely kihathat az ön emésztésére is. Ha partnere nem hagyja békén, viharos összecsapásokra kerülhet sor.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai nap nem kedvez a pénzügyi tranzakcióknak, valami miatt túlzottan érzelmei befolyása alá került. Így hát a fontos döntésekkel várja meg, amíg ez a tranzit elmúlik. Ellenőrizze otthona szerkezeti épségét, mert ott is várható víz-, gázvezetékekkel kapcsolatos probléma.


Halak: II. 19. - III. 20.

Több bolygó áll a Bak jegyében, ez az energia nem passzol önhöz, érzelmileg kissé labilis lehet a mai napon. Kiránduljon, pihenjen, olvasgasson!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: