2020-03-28 07:52:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A pénzügyeit át kell gondolnia

Napi horoszkóp március 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Bika-Vénusz erősen hat önre, az érzései a partnere iránt lángolóak. Ha korábban kissé el is laposodott a viszonyuk, most újra beleszeret. A pénzügyeit át kell gondolnia, és talán egy hozzáértő barátjával is ajánlott lenne tanácskoznia.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold és a Vénusz az első sorsterületén konjunkciót alkot, az egész zodiákusban talán ön élvezi legjobban az otthonlét örömét. Végre lustálkodhat, ameddig csak akar, a főzés sem jelent gondot önnek, ahogy a mosatlan edények sem zavarják meg a nyugalmát...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Tudomásul vette az otthon tartózkodás tényét, de valóban aggasztja munkahelye jövője. Ha önálló vállalkozása van, akkor is, mert egy csomó üzleti ügyét halasztani kell, és ön mindent azonnal szeretne.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem esik nehezére az otthon tartózkodás, sőt kimondottan jól is érzi magát, még akkor is, ha teljesen egyedül van, legalább össze tudja szedni gondolatait. Egyedül csak gyermeke biztonsága érdekli.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön elhatározta, hogy csak azért is jól fogja magát érezni otthon, annyira optimista gondolkodású, ezért irigyelheti önt mindenki. Otthonról azért valamilyen munkát végez, ami pénzt is hoz a házhoz. Ne vállalja túl magát!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold-Vénusz konjunkciója a Bika jegyében nagyon megnyugtató hatással van önre, picit képes az aggodalmából engedni - a szorgalmából viszont semmit, és most arra használja fel az otthon töltött időt, hogy lakása csillog-villog.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold-Vénusz együttállása önre felszabadítóan hat. Most azzal tölti napját, hogy családja minden tagjával szorosabbra fűzze kapcsolatát, gondoskodik idős szüleiről is, és odafigyel mindenki érzelmi igényeire.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz-Hold konjunkció a Bika jegyében az ön hetedik sorsterületén helyezkedik el. Ez a konstelláció az érzéseit nagyon elmélyíti, most látja csak igazán, mennyire fontos önnek a partnere. Éjszakába nyúlóan beszélgethetnek, és ettől meg is nyugszik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Erős vágy hajtja az anyagi sikerek eléréséért, már-már rögeszmésen ragaszkodik pénzügyi elképzeléséhez. Ez a késztetése nagyszerű lehetőségeket hozhat, de csak ha kordában tartja, és másokra is figyel.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha a családja tudomásul veszi, hogy ön irányít, akkor egy kellemes napot tölthetnek otthon, feszültségmentesen, de ha valaki most ellenáll az ön elképzelésének, akkor rendkívül fagyosan viselkedik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Szaturnusz belépett az első sorsterületére, úgy érzi, hogy ez komoly megpróbáltatásokat hozhat, és sajnos most a külvilág ezt igazolni is látszik. Hívja fel egy barátját, és ossza meg vele az aggodalmait!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr az első sorsterületén halad át, a közlésvágya ezért most meglehetősen erős. Ha nincs kivel megbeszélni dolgait, akkor a közösségi oldalakon lóg egész nap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: