2020-03-20 07:40:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A mai napon nagy változtatásokat hajthat végre a magánéletét illetően

Napi horoszkóp március 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap belépett az első sorsterületére, önt az újjászületés energiája tölti el. A mai napon nagy változtatásokat hajthat végre a magánéletét illetően is.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nehéz pillanatok várják. Egy közeli ismerőse visszaél a jóhiszeműségével. Ne vívódjék, inkább cselekedjék józan belátása szerint.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Problémáit próbálja egyedül megoldani. Nem biztos, hogy jó lenne, ha másokat bevonna döntéseibe, mert csak összezavarják a tanácsaikkal.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Tegyen meg mindent szeretteiért, és álljon ki kollégái mellett, ha arra van szükség. Sokat nő presztízse mások szemében. Egy szituáció érzelmileg felkavarja.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön a karrierje megszállottja, fegyelmezetten és szervezetten dolgozik, és ezt várja el az alkalmazottaitól is. Bizonyára megteremtette az otthonról dolgozás feltételeit, és most örül neki, hogy olajozottan halad minden.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sok otthoni gondja arra ösztönzi, hogy belemerüljön a szakmai életbe, de az otthoni problémákat is meg kell oldania előbb-utóbb. Alkalma lesz rengeteg eszmecserére, partnerével vagy akár idegenekkel, de ehhez, a vírusveszély miatt a világhálót használja.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Magánéletében békesség uralkodik. Ne adja ki most a kezéből a szervezési feladatokat, hiszen ezen a téren remekelni tud. Ügyesen megold minden felmerülő gondot.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne hagyja, hogy a körülmények magukkal sodorják, álljon a sarkára. Döntéseiben legyen határozott. A munkáját illetően megtalálja azt a módszert, mellyel hatékonyan tud dolgozni otthonról, vagy egyéb módon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nap-Szaturnusz fényszöge haszonnal járó vállalkozásokat jelez. Lehet, hogy nem ebben a pillanatban látja maga előtt a hatalmas bankszámláját, de hosszú távon sikereket ígér.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön egy ingatlan témában lehet éppen nyakig benne, ne ijedjen meg, ha ezt most nem tudja hirtelen nyélbe ütni, vagy késnek a papírok, vagy több idő, mire a szükséges felújításokat el tudja végezni. Ha most nem is fest olyan jól a kép, távlatokban gondolkodva helyesen dönt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valami megszűnik az életében, ön már bizonyára tudja, mi az, ezért most tanulásra adja a fejét. Az fontos, hogy mentálisan lekösse magát, ne unja magát. Környezetében váratlan események történnek, melyeknek nem örül. Ezzel kapcsolatos helytelenítő véleményének mégse adjon hangot, mert félreérthetik.


Halak: II. 19. - III. 20.

A munkahelyén még mindig nagy a felfordulás. Az átalakításba nem sok beleszólása van, a kollégái mégis önben bíznak, és öntől várják a megoldást. Sok feladat vár önre, de jó összpontosítással mindent meg tud oldani. Otthon próbálja meg társát is bevonni a munkába.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: