2021-04-06 07:48:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A magánéletedben is kedvező változás várható

Napi horoszkóp április 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint igazán kellemes meglepetés vár kedden a munkahelyeden. Lehet, hogy olyasmivel bíznak meg, ami ugródeszka lehet a későbbi előbbre lépéséhez. A magánéletedben is kedvező változás várható...

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Bármilyen érdekesek is az ötleted, sajnos a környezeted nem úgy reagál rájuk, mint szeretnéd. A legjobb, ha nem húzod fel magad rajta, hanem számolsz tízig, mielőtt véleményt mondanál. Ha nem teszed, kiszaladhat a szádon olyan vélemény, kritika, amivel vérig sérted, akit pedig a legjobb szeretsz.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Olyan emberekkel hozhat össze a véletlen, a jó sors, akik a saját életükkel éppen a te magánéleti problémáidra mutatnak követendő példát. Nálad jobban senki sem tudja, hogy tanulni nem szégyen, sőt kifejezetten hasznos! Még jobb, hogy nem a saját károdon teszed.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha szerelemre vágysz, jó hír, hogy ezért most nem kell semmit sem tenned, mert jön az magától is. Pontosabban épp az a jó, ha nem teszel semmit, hanem hagyod, hogy a másik fél meghódítson téged! Éppen a titokzatosságod vonzza feléd a leginkább.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha erőn felül vállalod el megbízásokat, akkor a kirobbanó nagy siker helyett sok apró elismerésmorzsa lesz csak a jutalmad. Maradj inkább a realitás talaján, és oszd be az erődet. Fantáziád meglódulhat, mert kifejezetten izgalmas valaki került a látóteredbe. A Vénusz új reményeket táplál a szívedben...

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem panaszkodhatsz kedden sem, mert a családi életedben minden téren kedvezőbben alakulnak a dolgok, mint amire számítottál. Olyan kérdésekben is sikerül nyugvópontra jutni a többiekkel, amelyek már jó ideje bosszantottak téged.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem ajánlatos vaktában cselekedni, mert sok hibát vétesz, később pedig nagyon nehezen tudod korrigálni a mostani tévedéseket. Ha kicsit türelmesebb vagy, könnyen magad mellé állíthatod még azokat is, akik eddig inkább ellened dolgoztak. Az a fontos, hogy a többiek is megértsék, ami számodra evidens!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Terveidet csak akkor tudod megvalósítani, ha egyedül harcolsz meg az eredményért. Csapatmunkára most nem igazán leszel alkalmas. Az alkalmazkodás a párkapcsolatodban sem igazán sikerül, szerencsére a párod türelme most mintha határtalan lenne.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A magabiztosság nem azonos a konok önfejűséggel. Lépj fel bátran, ha az érdekeid védelméről van szó, de ne menj fejjel a falnak, és ne támadd be a főnöködet csak azért, mert valamiben eltérő a véleményetek. Most is nyerő helyzetbe hozhatod magadat az egészséges kompromisszumok megkötésével.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nyugodt napok helyett sajnos feszültségre, hirtelen érkező sürgős megbízásokra számíthatsz már kedden is. Ráadásul olyan emberekkel kell tárgyalnod, akik sokkal lassabb fordulatszámon pörögnek nálad, és túlzott óvatosságukkal igencsak feszítik az idegeidet...

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ahhoz, hogy képviselhesd a saját érdekeidet, nem annyira a feletteseiddel, mint inkább a közvetlen kollégákkal kell megtalálnod a közös hangot. Ezúttal minden eddiginél jobban kell alkalmazkodnod a többiekhez. Ha sikerül, bármit kérhetsz tőlük.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Valakitől igencsak elgondolkodtató ajánlatot kapsz. Elvben egyetértesz vele, talán már régóta benned is felvetődött ez a gondolat. Vonz a lehetőség, de kicsit félsz is még tőle. Most nemcsak a munkában, hanem az egész jövőt illetően kellene változtatnod...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: