2020-04-04 08:02:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A gondolatait a munkájával kapcsolatos aggodalmak kötik le

Napi horoszkóp április 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A gondolatait a munkájával kapcsolatos aggodalmak kötik le. Lazítson egy kicsit, a hétvégén úgyis lesz alkalma újragondolni milyen lehetőségei vannak, mi az, amin változtatni szeretne, és a terveinek van-e realitása. Nem kell most döntenie, lesz még erre lehetősége.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az elmúlt időszakban valószínűleg sok változás történt a munka frontján. Szerencsére ön feltalálja magát és új kilátások után kutatva, el is határozza magát valamilyen új tevékenység mellett.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Önben hatalmas az ambíció, az Ikrek mindig tanulni vágyik, és most a kilencedik sorsterülete foglaltsága miatt el is határozza, hogy továbbképzésen vesz részt saját szakterületén. A siker garantált, bármi, amiben ma dönt, szerencsés lesz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kellemesen telik a napja, szívesen rendezkedik az otthonában, kertjében. A Jupiter helyzete egy új románc lehetőségét mutatja. Ha ön szingli, meg kellene fontolnia a dolgot, lehet jövője a kapcsolatnak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha viszonylag friss a kapcsolata, dűlőre juthatnak fontos kérdésekben, például már az összeköltözést tervezhetik. A komolyabb elköteleződés, a felelősségvállalás ideje a mostani, és szerencsére mindenben tökéletesen egyetértenek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A stressz vagy a feszültség fizikai szinten bőrpanaszokat, allergiát vagy kiütéseket válthat ki, ami sok bosszúságot okoz most önnek. Próbáljon egy kicsit megnyugodni, kertészkedjen, vagy tegyen egy nagy sétát a természetben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Sajnos nem túl jó a közérzete. A mai napot szánja pihenésre, olvasgasson, tévézzen, és bízza a párjára a főzést! Estére már jobban is érzi magát.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr-Neptunusz együttállása jótékonyan hat önre, ha vannak gyermekei, most minden percét élvezik az együttlétnek! Szórakoztató, kreatív játékokat találnak ki, ön most nagyon találékony.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Rendkívül szívesen foglalkozik ma komoly kérdésekkel, egész nap leköti egy érdekes könyv, vagy a híreket olvasgatja a világhálón. Hosszasan telefonál, meg akarja vitatni az olvasottakat a barátaival is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Érzelmei ma intenzívek, ez a fajta szenvedélyesség meg is lepi partnerét. Ha egyedülálló és nincs kivel megosztani szabadidejét, akkor a munkájába fekteti hatalmas mennyiségű energiáját.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma kiegyensúlyozottan éli meg kapcsolatait, megőrzi egyéniségét, anélkül, hogy basáskodna vagy hogy túlzottan alázatos lenne. Szexuális étvágya is fokozódik.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz az ön negyedik sorsterületén halad át, ezért most szívesen tevékenykedik otthon, szépíti környezetét, vagy olvasgat. Bármelyik is legyen, igazán ki tud kapcsolódni, ami az elmúlt időszakra nem volt jellemző.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: