2019-03-31 04:29:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos- Jól gondolja át a kiadásokat

Napi horoszkóp március 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Kedvező napra számíthat. Egy kiárusítás, akció nagyobb vásárlásra ösztönzi. Jól gondolja át a kiadásokat, mert később még nagy szüksége lesz megtakarított pénzére.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Sikerül jól kipihennie magát, igazán nincs oka panaszra. Használja ki a lehetőségeket és ne hanyagolja el partnerét. Kellemes pillanatokat tartogat a sors.


krek: V. 21. - VI. 21.

Családi ügyek kötik le figyelmét. Felfedezi, hogy sok közös vonás köti egy rokonhoz. A zsák megtalálta a foltját, több területen is együttműködhetnek.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ötleteit most formába öntheti, és sorra megvalósíthatja konkrét formában. Régóta dédelgetett utazási vagy szórakozási tervét is megvalósíthatja.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Meghívást kap egy összejövetelre vagy rendezvényre. Néha nem a mindennapi, sürgető teendők a legfontosabbak. A vasárnap legyen a pihenésé, kikapcsolódásé.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szabadabbnak akarja érezni magát, és megragadja az éppen kínálkozó lehetőségeket. Jól van ez így? Mit diktál a józan ész? Alaposan gondolja át többször is, mielőtt cselekszik!

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma minden tevékenységben örömét találja, legyen az munka vagy szabadidős foglalatosság. Többet teljesít, mint amire számított, így marad ideje a teljes kikapcsolódásra.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Lehetősége nyílik arra, hogy új barátokat szerezzen, és érdekes, kellemes beszélgetéseket folytasson. Egy kisebb kirándulás örömteli szórakozást kínál.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz helyzete erősíti partneréhez fűződő viszonyát. Tartós boldogságot akkor remélhet, ha nyugodt párkapcsolati légkört teremt.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Igen vonzó meghívást kap, amit boldogan elvállal. Remekül fognak együtt szórakozni. Egy új kapcsolata rendkívül szerencsésnek bizonyul.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap kedvezően befolyásol minden olyan témát, mint szerelem, románc, szórakozások, gyerekekkel való foglalkozások. Egyidejűleg sokfelé kötelezi el magát. Vigyázzon, ne szervezze túl a napot!

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ideje, hogy egy kicsit lazítson! Pihenésre mindenkinek szüksége van, önnek pedig most különösen. A hétvégén ne röstelljen sokáig aludni! Próbálkozhat különböző relaxációs technikákkal is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: