2012-08-12 08:22:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - ön megint szerelmes

Napi horoszkóp augusztus 11-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma végre szert tehet arra, amire már oly régóta vágyott. Vagy legalább egy ígéretet tesznek önnek erre vonatkozóan. Hogy ez így van, az nagyban köszönhető a mai napi pozitív hangoltságának. Hogy hisz is abban, amit el akar érni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy régi szerelem ismét bekopogtathat szívének ajtaján. Vallja be: már régóta várta, hogy az illető visszatérjen. Azért még ne omoljon teljesen a karjaiba. Az idő, ami a cserkeléssel telik, fontosabb, mint maga a zsákmány!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Villámcsapásként érheti a gondolat: ön megint szerelmes. Ha párkapcsolatban él, akkor jelentheti ez a régi láng fellobbanását a szívében. Adja meg a módját: vigye ma ünnepi asztalhoz a kedvest. És ne legyen rest egy esti sétára

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


Ön általában otthonülő típus, ma mégis mehetnékje van. Ha nincs konkrét úticél, akkor jó ötletnek tűnhet meglátogatni egy régi ismerőst, egy nem túl távoli városban. Főleg, ha még sohasem járt azon a helyen. Gazdagodjon új élményekkel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön tüzes jegy, ezért úgy látszik, még a nagy meleg sem elég meleg önnek: megfázhat. Ma jobb, ha óvatosan bánik a hideg ételekkel és italokkal, ha azt akarja, hogy délután is meg tudjon még szólalni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Igyekezzen minél gyorsabban túllenni a határidős munkáin: lehet, hogy ezért még a hétvégéjét is fel kell áldoznia. Lehetőleg a délutánt mégis szánja egy kis pihenésre. Megéri a fáradozás, de túlságosan kimerülhet.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.



Valami váratlan fordulat zaklatja fel idegeit a mai napon. A párkapcsolat, a családi élet terén „bújhat ki a szög a zsákból”. A helyzet eleinte kellemetlenül érinti, de aztán rá kell jönnie, nem is történhetett volna ez másképp.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A magánéletében nem lehet ma oka semmi panaszra. Párját szinte kenyérre lehet kenni, minden várakozását felülmúlja, ahogy önnel és családtagjaival viselkedik. A gyerekes programok ma különösen jól sikerülhetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Tegnap még valamiért tartott ettől a mai naptól. Ám a tervezett programok jól alakulnak. Még az anyósával való kapcsolata is harmonikusan alakul, pedig talán ettől tartott a legjobban. A gondtalan napot zárja baráti társaságban!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Egy nehéz időszakon lehet most túl az életében. Vagy, ha még vannak is apróbb nehézségei, a helyzete megoldódni látszik. Persze a folyamatos alkalmazkodás továbbra is elengedhetetlen. De most kap egy kis pihenőt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Nem kellene a szabadsága alatt is folyton munkával töltenie az idejét. Használja ki a ritka pillanatokat, amikor a családjával lehet, közös programokra. Ez azért többet jelent, mint egy mozizás, vagy tévénézés. Több öröm is van benne.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Megint rá kell jönnie, mennyire fontos az egészsége. Talán a gyomrát feküdte meg valami, vagy a fogába állt bele a fájás ismét. Ha így van, akkor a mai napon fogadalmat tehet, hogy holnap aztán elmegy az orvoshoz. Úgy legyen!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: