2012-10-12 07:44:05• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Ikrek - foglalkozz az egészségeddel!

Napi horoszkóp október 12-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Szűz jegyében marad, és azt követeli, hogy foglalkozz az egészségeddel. Kapcsolódj össze a föld elemmel, és menj el sétálni, ez nagyon jót fog tenni neked. Ez a Hold kötelességtudatodat is felébreszti, és a munkában is élvezetet lelsz. Rövid idő alatt sok feladattal végzel, és nyugodt lelkiismerettel kezdheted a hétvégét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A mai napon a Holdnak köszönheted, hogy jól érzed magad. Megmutatja neked az élet szép oldalait. Egyszerre olyan sokat ismersz fel pont az orrod előtt. Olyan, mintha az utóbbi napokban vak lettél volna ezekre a dolgokra. A világ egyszerre csak újra megmutatja szép, örömteli oldalát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma a Szűz jegyében áll. Ez arra ösztönöz, hogy egészségeddel foglalkozzál. Egy Holdhelyzet sem tud annyira hatásos lenni, mint ez a Hold a Szűz jegyében. Törődj sokat önmagaddal, testeddel ugyanúgy, mint a lelkeddel.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap a Holddal a Szűz jegyében egyértelműen jobb lesz, mint amilyenek az utolsó napok voltak. Ez a Hold a kedvedben jár. Most el tudsz olyan dolgokat intézni, amik fontosak a számodra. Ha keményen dolgozol, a siker sem marad el. Fordíts különös figyelmet a részletekre. Ne feledkezz meg a szabad estédről sem! Szükséged van a kikapcsolódásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma a Szűz jegyében áll. Most jól fekszenek neked a gyakorlati feladatok. Egyszerre kedved támad elintézni a várakozó feladatokat, kitakarítani a lakást, tisztogatni, stb. Itt az ideje, hogy törődj anyagi körülményeiddel is. Javíthatsz a helyzeteden, ha precízen dolgozol.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ez lesz ennek a hétnek a legjobb napja. A Hold a te saját jegyedben áll: ha ma valamit a fejedbe veszel, akkor meg is küzdesz érte. Akaratod erős, energiád nemkülönben. Egész estig a Szűz jegyében álló Hold hat, erőt és kitartást adva neked. Az este csodálatosan alkalmas arra, hogy testeddel jót tegyél. Ez most kétszer annyira hasznodra válik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Holddal a Szűz jegyében ma főleg kötelességeid elintézése, valamint a különböző találkozók lebonyolítása áll az első helyen. Jól haladsz előre, és a nap folyamán még tovább javulsz. Az este csodálatos lesz: mindent elintéztél, minden a legnagyobb rendben van. Jöhet a hétvége!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon a Hold a Szűz jegyéből sugárzik. Ezért ez a nap különösen értékes egészséged szempontjából. Ami jót teszel testeddel, annak ma kétszer akkora hatása van, mint máskor. Vásárolj ma bio-boltban. Ne egyél készételt, mondj le a húsról, és sör vagy bor helyett igyál forrásvizet. Legkésőbb este öltözz fel sportosan, menj el futni a parkba. Ha ezután korán mész aludni, legalább egy életévet pluszban megszolgáltál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma hajlamos leszel arra, hogy ha törik, ha szakad alapon fogj munkához. Amit elhatároztál, annak sikerülnie kell. Vasakaratod nagyszerű lehet, de akadályt is képezhet az utadon. Sokkal jobb, ha ma egészségnapot tartasz. A Hold a Szűz jegyében áll, ez a testet, lelket és a szellemet fogékonnyá teszi minden pozitív dolog iránt, amit kap. Legjobb, ha friss gyümölcsöt reggelizel. Ebédre egyél főzeléket vagy salátát, amit lehetőleg bio-üzletből szerezzél be. Este is csak könnyű kosztot fogyasszál.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma a Szűz jegyéből üdvözöl téged. Most egészen más ember lett belőled. Könnyedebb, kiegyensúlyozottabb és ezáltal sikeresebb is, mint az utóbbi napokban. Használd ki ezt a pénteket, kelj fel korábban, légy aktív, és készíts magadnak gazdag napi programot! Szükséged van rá.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma ügyelned kell a tényekre. A Hold a Szűz jegyében áll. Minden lelkesedés mellett hagyd érvényesülni a józan észt. Most azzal kell elsősorban foglalkoznod, amit okvetlenül el kell végezned, de ezt lendülettel és barátságos mosollyal az arcodon tudod megtenni. Az elvégzett kötelesség után ismét azokkal a dolgokkal foglalkozhatsz, amik több örömet szereznek neked. Este kíméld magad!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ma a tieddel szemben álló Szűz jegyéből hat. Bármennyire is viszket a tenyered, a Hold a Szűz jegyében nem bocsát meg semmit. Tedd napközben azt, ami szükséges. Munka után már minden másképp néz ki. Egy ennyire érzéki klímának nem kell tovább ellenállnod. Tégy ma este valamit, ami Vénuszodnak tetszik. Legszebb lenne egy közös program kedveseddel.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: