2016-01-07 09:43:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - elborítják a munkahelyi feladatok

Napi horoszkóp január 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr és a Mars kapcsolata azt jelzi, hogy most bármit megváltoztathat az életében. Annak a felismerése, hogy minden döntés az ön kezében van, minden bizonnyal biztonságot ad önnek. Este fontos információkhoz juthat az interneten.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz még mindig együtt áll a Szaturnusszal. Muszáj lenne többet törődnie az egészségével. Mozognia kellene, elmenni akár a teljesítőképessége határáig is. Az egészséghez a 7-8 órányi alvás is hozzátartozik, este időben feküdjön le!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Valósággal elborítják a munkahelyi feladatok, hirtelen azt sem tudja, mihez fogjon először. Állítson fel fontossági sorrendet! A párjával lehet, hogy ma apróságokkal is felbosszantják egymást.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nyilas jegyében álló Hold idegessé és kapkodóvá teszi önt. Ha „gyomoridegesség" kínozza, keressen természetes nyugtatókat, vagy próbálja mozgással levezetni a stresszt. Bármennyire is összeszorul a gyomra, azért egyen valamit...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold segíti abban, hogy jobban megértesse magát a kollégáival, és elnyerhesse üzlettársai bizalmát. Most könnyebben érvényesítheti az akaratát, ezért a megbeszéléseket elégedetten zárhatja.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A munkahelyén ma minden jól halad: örömmel végzi a munkáját és egymás után születnek meg a kreatív ötletei. Használja ki a Mars adta lendületet, és legelőször azokat a feladatokat próbálja elvégezni, amelyeket már régóta halogat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Akkor is fordítson több figyelmet az egészségére, ha éppen jól érzi magát, és semmilyen tünetet nem tapasztal. Váltson aktívabb, sportosabb életmódra, meglátja majd, mennyivel frissebbé és terhelhetőbbé válik ezáltal! kal sötétebbnek látja a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban. Ne hagyja magát elmerülni a depresszióban!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, ez az ön anyagi javakat jelző területe: most jó döntéseket hozhat üzleti ügyekben, ebben a megérzései is segítik majd. Ha szeretne pénzügyi tartalékot képezni, most jó lehetőséget találhat a megtakarításra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Nyilas jegyében álló Hold türelmetlenné teszi, szeretne mindent azonnal elintézni. Vigyázzon, ne kapkodjon el semmit! Ha szeretné levezetni a feszültséget, és nyugodtabbá válni, válasszon intenzív mozgással járó sportot! Este váratlan látogató toppanhat be önhöz.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most megtalálhatja a lelki nyugalmát, amit elveszített. Rengeteg feladatával végezhet ma, és ez elégedetté teszi. Az estét töltse a családjával, és élvezze az összetartozást!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap kiválóan alkalmas hivatali ügyek intézésére, és anyagi tervek készítésére. Ügyeljen a helyes táplálkozásra, jó lenne, ha ma zöldség- és gyümölcsnapot tartana.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ma nem panaszkodhat arra, hogy nincs elég sikerélménye: amihez hozzálát, azt véghez is viszi. Élvezze a munkája gyümölcsét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: