2018-01-19 07:10:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Legyen nyitott!

Napi horoszkóp január 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A hétköznapok lassan már kezdenek az idegeire menni, de végre közeledik a hétvége. Ha lehet, ne másokon vezesse le a feszültségét. A tegnapi vitákat ma tisztázni tudja. Kezdje ön a békülést!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kezdje a hét utolsó munkanapját azzal, hogy elintézi az apró-cseprő ügyeket otthon és a munkahelyén. Ezután hozzáláthat a komolyabb feladatokhoz. Óvakodjon azoktól, akik az idejét rabolják.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Legyen nyitott, mert ma mindenki, akivel találkozik, még fontos szerepet fog játszani az életében. Túlzott merészsége bajba sodorhatja. Nézeteltérései lehetnek az ügyfelekkel vagy a munkáltatójával. Az este igazán jól fog alakulni. Sokat nevethet, tréfás kedvében lesz.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kissé szétszórt és figyelmetlen. Mintha érezné, hogy sokkal érdekesebb dolgok várnak önre, mint a mindennapos taposómalom. Így is lesz, csak várja ki türelemmel.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Végre újra kiderül az ég ön felett! A hangulata javul, a legrosszabb dolgokon már túl van. Higgye el, jó úton halad, kis idő kell és beérnek a dolgok. Nem érdemes siettetni semmit. Igyekezzék belefeledkezni a munkába, így gyorsabban ér véget majd a nap.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Tartsa magát távol a konfliktusoktól, és koncentráljon a munkájára. Valaki ma sarokba akarja szorítani. Nem kell védekeznie! Ma csak saját magával foglalkozzon, és nyugodjon meg.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sok múlik azon, hogy minden lehetőséget nyitva tartson magának, és pontosan informálódjon mielőtt valamit eldöntene. Már előre örülhet a hétvégének, és szorgalmasan tervezheti a programjait.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön most tele van ambícióval, nagy tervekkel. Kellemesnek ígérkezik a mai nap, barátai segítenek elgondolásait véghezvinni. A nagy horderejű dolgok még várhatnak, mivel a szerelem is sok sikert és örömöt okoz. Aknázza ki a lehetőségeket!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy fontos kérdésben nem szabad túlzásokba esnie, mert könnyen visszafelé sülhetnek el a dolgok. Ideges és türelmetlen lehet most. Egyetlen vita után képes lenne meggondolatlanul otthagyni munkáját, felmondani, ráborítani az asztalt a főnökére. Ha így viselkedik, ön lesz a vesztes!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Mintha minden és mindenki összeesküdött volna ön ellen. Ne adja be túl könnyen a derekát mások követeléseinek, inkább arra összpontosítson, hogy hogyan erősítse anyagi biztonságát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Toleránsan kell ma viselkednie. Ha a másik fél elveszti a türelmét, ön őrizze meg a nyugalmát! Ha jó természete kerül előtérbe, elkerülhetőek a veszekedések. Izgalmas és kellemes meglepetéseket jeleznek a csillagok szerelem terén.


Halak: II. 19. - III. 20.
Pénzügyi helyzete pillanatnyilag nem túl pozitív. Részben kötelezettségszerű kiadásai jelentenek problémát, másrészt kissé könnyelműen költekezett. Diplomatikusan kerülje el a konfliktusokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: