2013-04-24 01:01:07• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Ikrek - Harcias napra virrad

Napi horoszkóp április 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jelentéktelen dolgokon is képes felkapni a vizet ma, pedig látszólag minden rendben van ön körül. Körül igen, de belül: mardossa a vágy, hogy változtasson. Először magán kell változtatnia. A sport növeli az önfegyelmét!.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Meglepődve tapasztalja magán, hogy mágnesként vonzza ma magához az ellenkező nembelieket. Még az idősebb Bikák is szinte sziporkáznak. Használja erős kisugárzását arra, hogy ápolja azokat a kapcsolatait, amik kihűlőben vannak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Harcias napra virrad: szinte kívánja, hogy valakivel hadakozhasson, legalább szellemi párbajt vívhasson. Inkább az utóbbiban lehet sikeres, mert a fizikai síkon esetleg sérüléseket szerezhetne. Az intellektuális kudarc csak tanulás.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Csendben tenné a dolgát, nem is gondol lázadásra, harcra. Ám a sors úgy hozza, hogy nem hagyhatja annyiban. Ha úgy érzi, súlyos igazságtalanság érte, akkor itt az ideje kiállni az érdekeiért. Esetleg a másokéiért is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem érint ma mélyen, ha valami nem sikerült. Eleve úgy kelt fel, hogy a mai napja már az ördögé. Ám miután megmerítkezett a kesergésben, próbáljon kicsit vidulni a barátaival. Az estéje már módfelett kitűnő lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mindenért morog, kötekedő kedvében találja a kedvese önt ma reggel. A gyerekei meg szinte menekülnek öntől. Egyedül a kis állatokat tolerálja, a macskák bírják. Talán csak egy kis magányra lenne szüksége. Aztán képes újra társas lény lenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hajlamos lehet ma többet kockáztatni a kelleténél: igaz ez nemcsak a pénzére, de a hivatására, vagy a szerelmi életére is. Persze az élet ilyen: az a jó, ami veszélyes. És mert veszélyes, igazi. Ön még így is a mértékletesség bajnoka.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egyre nő a mozgásigénye: ha úgy érzi, szűkösek az otthon falai, akkor ne tartsa vissza semmi, induljon el ma gyalogosan! A munkahelyén is inkább azokat a feladatokat időzítse mára, amiket – ha lehet – kötetlenül végezhet el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne gondolja, hogy azért, mert itt a tavasz, ön eleve védett minden fertőző betegséggel szemben! A szervezete legyengült, legalábbis több gondoskodást igényel. Egyen több friss zöldséget, gyümölcsöt! Keresse a napos helyeket!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Folyton az unalom elől menekülne, a kihívást keresi az életében. Ha úgy érzi, hogy a munkahelye nem megfelelő, hogy sem szellemileg, sem anyagilag nem elégíti ki, akkor el kellene kezdenie a keresést. A külföld is az eszébe juthat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön igazi szerencsefia: még amikor kilátástalannak is tűnik a helyzete, ön akkor is hisz a jó sorsában. Igaza van: sokszor épp a mélypontról tud nagyot fordítani. Onnan lehet elrugaszkodnia. Segítse ám, akik segítették!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma igazán elemében van: flottul és hibátlanul oldja meg az ön előtt tornyosuló feladatokat. Minden úgy megy, mint a karikacsapás. Ám ön nem gép: hamarosan kifáradhat. Minden napja nem lehet ilyen, holnap már lassítson!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: