2020-07-31 07:55:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Vigyázzon, mert egy sötét titok kerülhet napvilágra

Napi horoszkóp július 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bakban jár, ez kissé ellentmondásos energia. Nehezen tudja ma megnevezni az érzéseit, ez pedig szeszélyes viselkedést eredményez. Hajlamos lehet fejjel a falnak rohanni, hiába tudja, mi volna az észszerű magatartás.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Sok újdonság zúdul egyszerre önre, ami izgatottá teszi, hirtelen nem is tudja, mihez kezdjen. A szerencse ön mellé pártol, használja hát ki a lehetőséget, ilyen esély ritkán adódik az életben!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagyon jól tud érvényesülni a munkahelyén, akár egy hosszú idő óta várt előléptetés is megtörténhet. Viszont barátaival most vigyázzon, mert egy sötét titok kerülhet napvilágra valamelyikőjükkel kapcsolatban.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Bak-hold racionálisabbá teszi a szokottnál, ezért ha fontos megbeszélnivalója van, az jó lenne, ha ma kerülne terítékre. Ügyesen köt kompromisszumot, a másik szinte lekötelezve érzi magát, még akkor is, ha önnek előnyösebb a megállapodás.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szép napra számíthat, de azért nem teljesen felhőtlen a hangulata. Talán egy nyomasztó családi ügy árnyékolja be a jókedvét. Most nem célravezető a rámenős magatartás, sok finomságot igényel az érzelmi szálak kibogozása.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Váratlan kiadása adódhat, talán valami meghibásodik az otthonában, vagy az autóját kell szerelőhöz vinni. Szerencsére ön megfontolt típus, most is remek megoldást talál a pénzügyi nehézségre, ami ráadásul igen költségkímélő.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érdemes lenne átnézni a papírjait, mert elő kerülhet valami, amiről megfeledkezett. Még nem késő, pótolja az ügy intézését! A délután jó híreket tartogat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A kollégák áskálódását nehezen viseli, pedig nem is ön áll a pletykák kereszttüzében. Zavarja, ha valakit igazságtalanul bántanak, és most valószínűleg nem is téved, valóban ez a helyzet. Tegye nyugodtan szóvá a véleményét!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Rendkívül nyitott mostanság egy új szerelemre. Viszont ha van párja, akkor vigyázzon ebben az időszakban, mert esetleg egy harmadik személy is a képbe kerülhet... Munkájában nagy sikert arathat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön jegyében jár a Hold, emiatt ma érzelmesebb a megszokottnál. Üzleti tárgyalásokhoz, pénzügyi tranzakciókhoz kevésbé megfelelő ez az energia, viszont ha randevút tervez, akkor biztos lehet benne, hogy minden a legjobban alakul!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy új feladat várja, ezért meglehetősen nyugtalan. Nem baj, mert legalább elvonja a figyelmét azokról a gondokról, amiket úgysem tud most azonnal megoldani… Este ne maradjon otthon, ha a barátai hívják, mert bemutathatnak önnek valakit, aki később igen jelentőségteljes szerepet kap az életében.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy új befektetési lehetőség kelti fel az érdeklődését. Lehet, hogy anyagilag kecsegtető az ajánlat, de alapos megfontolást igényel, ne kapkodja el! Ne legyenek túlzott elvárásai egy külföldi érdekeltségű munkát illetően.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: