2012-05-08 07:53:22• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Ikrek - Vigyázzon jobban az egészségére!

Napi horoszkóp május 8.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön mostanában hajlamos a bezárkózásra, pedig ez nem volt jellemző önre. Többet kellene találkozni a barátaival, és hallgatni hívó szavukra. Szabaduljon a gondoktól kissé, keresse azokat, akikkel szívesen van!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Akármennyi is a gondja, csak kellene időt szakítania a családjára is. Ha örökké csak a kötelességeinek él, a végén még őket is csak kötelességnek látja. Pedig ők az élete. Becsülje meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Vigyázzon jobban az egészségére! Mostanában rákapott a káros élvezeti szerekre, amik lassan, de biztosan alááshatják egészségét, szépségét is. Pedig a hölgyeknek különösen nagy esélyük van most arra, hogy ezen javítsanak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Néha nehéz megtartani, de mégis próbáljon meg szeretettel közeledni az embertársai felé. Újabban egyre inkább hajlamos lehet a dührohamokra, amit ráadásul a családtagjain szokott levezetni. A főnökkel sem ajánlatos vitatkoznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Át kellene gondolnia némely, a közelmúltban tett lépését. Talán valami nem úgy sült el, ahogy azt szerette volna. Ha módjában áll még változtatni rajta, tegye meg. Ha nem, legalább kérjen bocsánatot!


Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Talán magányosnak érzi magát mostanában, de meglehet, szüksége is van egy kis magába fordulásra. Át kell gondolnia a múltat, hogy készen álljon a jövőre. Mert az nagyon mozgalmasnak ígérkezik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Különös próbatétel elé állíthatja a mai nap. Választania kell, hogy magával, vagy a családjával törődik-e inkább. A helyes választás most az, ha önmaga mellett dönt. Ez nem egoizmus, csak önvédelem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Apró bosszúságok nehezíthetik meg a napját. Nem történik nagyobb kellemetlenség, de valahogy miden kicsúszik a kezéből. Akár szó szerint is. Ezért a drága herendi porcelánt ma inkább ne mosogassa!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kellemes napra virrad ma. Végre utolérheti magát a feladataiban, és még arra is lesz ideje, hogy egy kis sétával dobja fel a kedvét. A természet, a zöld a Nyilasoknak létfontosságú. Merüljön bele!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a szokásosnál is érzékenyebb, és nem csak lelki értelemben. Talán a gondok házán átvonuló Hold teszi érzékennyé minden fájdalomra. Az álmai is megszaporodnak, figyeljen jobban oda rájuk!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne akarjon teljesen bezárkózni a saját világába. Ön magányos farkasnak hiszi magát, de azok boldogsága nélkül, akik önt körülveszik, maga sem boldogulhat. Ezt ne feledje el, mikor a jövőjére gondol!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kerülje az irigy embereket. Valakinek nagyon fáj a foga az ön boldogságára, házastársára, vagy anyagi javára. Óvja értékeit, és ne adjon esélyt a harmadiknak, nehogy a társa és ön közé álljon!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: