2012-09-21 00:55:50• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Ikrek - Változás előtt áll az élete

Napi horoszkóp szeptember 21-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha folyton a munkájáról beszél az otthonában, társa kissé ideges lesz már a végén attól, amit mond. Kivéve persze, ha üzlettársak. Ám még ebben az esetben is jó volna, ha néha más témákat dobna be. De ne a politikát!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma végre visszatért régi tettrekészsége. Úgy érzi, nincs lehetetlen ön előtt, és ez az érzése realizálódik is. Amit eddig nyögve nyelősen, csak félig meddig tudott megcsinálni, ma megy, mint a karikacsapás. Este is boldog lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Változás előtt áll az élete, már nem evickélhet tovább csendes állóvizeken. A kihívások elől sem menekülhet tovább. Valamiben többet kell vállalnia, hogy végre kibontakoztathassa az önben rejlő lehetőségeket, tehetségét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szeretne végre a maga ura lenni, és kiugrást keres jelenlegi pozíciójából. Ma még azonban ne hozzon elhamarkodott döntéseket! Pénteken ugyan minden könnyebbnek látszik, de volna még mit kidolgozni az álmain. Aludjon rá egy-kettőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem lehet mindenki olyan feddhetetlen erkölcsű, mint ön. Meg kell értenie a mások gyarlóságait, és elnézőbbnek kell lennie velük. Az ő szemükben ráadásul ön sem tűnik olyan makulátlannak. Talán lehetséges lenne, hogy igazuk van?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem kell aggodalmaskodnia, ami ma sújtó bánat és nehézség, az hamarosan megoldódik. Igaz, azért nem lesz ártalmára, ha tesz is valamit az ügy érdekében. Ha a plusz kilók okozzák a gondját, akkor például sportoljon többet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Használja ki jól a mai napját: a csillagok szerencséssé tehetik ma valamiben. Persze azért nem árt kissé utánajárni ennek a szerencsének. Például azzal, hogy bővíti a kapcsolatait, és utánajár a lehetőségeinek. Ha többet akar.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Néha még ön is szorulhat mások segítségére. Ez még nem jelenti azt, hogy önállótlan lenne. Ne szégyelljen tanácsot, segítséget kérni. Különös módon még egy eddigi riválisa is szívesen segít. Lehet, hogy közeledni akar önhöz?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön nagyszerű ember. Ideje, hogy ezt másokkal is elismertesse. Ha önben nincs is túl sok önhittség, vagy magamutogatási vágy, akkor is meg kell láttatnia a világgal, hogy ki ön valójában. Ez kötelessége önmagával szemben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem szabad eltitkolnia az érzéseit az emberek elől. De különösen az elől nem, aki iránt érez. Ön talán taktikusabbnak véli az elrejtést, de ha folyton falak mögé rejtekezik, akkor a végén már ön sem fogja tudni, mit is érez.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Be kell látnia: mindenki a maga szerencséjének kovácsa. Panaszkodás helyett végre vegye a kezébe a sorsát. Már az is segíthet, első lépésként, ha rendet tesz maga körül. Az irodájában, az otthonában. A tiszta helyzet az első.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A bizonytalanságát a sors keményen büntetheti. Végre elhatározásra kellene jutnia egy bizonyos kérdést illetően. Amit halogat, az a végén végképp elszalad ön elől. Legyen az munka, szerelem, gyerek, utazás. Ne hagyja elmúlni!

Napi horoszkóp
(astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: