2012-02-21 08:49:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Válogassa meg jobban a bizalmasait!

Napi horoszkóp február 21.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Tegnap talán még gazdagnak érezte magát. Ma egy váratlan kiadás megingathatja jó kedvét. Kesergés helyet inkább örüljön annak, hogy van miből fedeznie a számlát. Ha otthonában vált szükségessé a javítás, az is a javára válik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Legyen egy kicsit merészebb. Valaki kihívó pillantással nézett önre: és ön még csak vissza se nézett! Pedig megtépázott önbizalmának is jót tenne egy kis kacérkodás. A párját is felvillanyozza, ha riválist érezhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy barátja furcsa vállalkozási ötlettel áll elő. Fanyalgás helyett gondolkozzon el az érvein. Talán nem is olyan sületlenség, amit mond. Természetesen még nem kell teljesen elköteleznie magát. Aludjon rá egyet, mielőtt bármit mond!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A szokásosnál is érzékenykedőbb lehet a mai napon. A munkahelyén is talán jobb, ha magányos munkába merül, és az estét se szánja a társasági életnek. Elvonulásra, merengésre szólítják önt ma a csillagok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap a romantika jegyében telik. Udvaroljon kedvesének, vagy vegye rá egy kellemes kikapcsolódásra valamelyik kedvenc borozójukban, vagy moziban. Az összebújáshoz nem kell ürügyet találni, csak lehetőséget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Párkapcsolata mostanában új irányt vehet. Ez nem baj, de az új célokat muszáj minél előbb megtalálniuk, és közös alapra helyezniük sorsukat. Jelenthet ez költözést, gyermekvállalást, vagy házasságot, de közös üzletet is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szerelmi téren változások várhatók életében. Hogy ez milyen irányt vesz, az persze nem csak önön múlik. De talán mégis önnek kellene megtennie az első lépéseket. Legalább jeleket adjon! Nehogy elszalassza a lehetőséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kellemes napra számíthat. Bizonnyal már többször előfordult az életében, hogy rossznak induló dolgai végül jobban sültek el, mintha az eredeti terv szerint alakult volna minden. A mai nap valami hasonló kezdődik, készüljön rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma rengeteg lesz a teendője, de ez nem ok arra, hogy az önnél jelentkező barátokat mind elhessegesse magától. Egyeztessen időpontot, és igyekezzen mielőbb végezni a munkával. Így a kecske, meg a káposzta is megmaradhat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ideje végre a tettek mezejére lépnie. Sokáig halogatta, hogy megmutatkozzon, hogy felfedje valós lényét valaki előtt. Most már nem teheti tovább, különben a lelke is belesajdul. Vegye fel a telefont, vagy menjen személyesen!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai nap szokatlanul érzékeny lehet. Sajnos, ön a bántásra hajlamos lehet azonnal dühödten reagálni. Pedig nem is biztos, hogy szándékos a bántás. Ha egyáltalán az. Reagáljon higgadtan, és kezdeményezzen beszélgetést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Legyen egy kicsit bátrabb! Ha mindig csak behúzza a szárnyait, akkor hogyan akar magasra jutni? Ön sokkal tehetségesebb, mint gondolja, csak az önbizalmán kellene javítani. De azt csak a tapasztalat fogja megadni önnek. Vágjon bele!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: