2012-02-20 07:51:15• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Ikrek - Válogassa meg jobban a bizalmasait!

Napi horoszkóp február 20.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy érezheti, elérkezett végre a várva várt anyagi jólét ideje. Most végre beértek tervei, azok is észrevették tehetségét és fáradozását, akik eddig szóra se méltatták fáradozásait. Élvezze a sikert – de tartalékoljon a jövőre is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

 

Több nagyszerű ajánlatot kaphat a következő napokban, melyek, ha munkahelyváltozással nem is feltétlenül járnak, de segítenek megerősíteni önt a pozíciójában. Sőt, ha van önben kurázsi, még feljebb is léphet a ranglétrán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

 

Válogassa meg jobban a bizalmasait! Ha fűnek-fának elmondja azt, ami a lelkét nyomja, hamarosan úgy járhat, hogy a háta mögötti összesúgásokat hallgathatja a munkahelyi folyosókon. Különösen a családi szennyest ne teregesse ki!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A csábítás erős, de nem biztos, hogy jó most engednie neki. A felzaklató élmény a végén több bánatot okozhat, mint örömet. A szégyenről nem is beszélve. És a testi bajokról végképp. Egy jó könyvben most vigaszt találhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Tele van feszültséggel, és ez a hét sajnos nem hoz még könnyebbséget. Inspiráló is lehet azonban ez a nagy hajtás, mely hozzásegíti önt régi álmai megvalósításához. A rang nem önmagáért fontos, hanem a lehetőségért, ami vele jár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Munkahelyén és otthonában is rengeteg problémával szembesülhet. Ma azonban, mintegy varázsütésre megoldhat egyszerre mindent. Még ha ehhez egy gordiuszi csomót is kell megoldania. Vagy inkább átvágnia – az célravezetőbb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon szembesülhet a problémával – át kellene szerveznie a pénzügyeit. Lehet, hogy ez az adósságai átütemezését jelenti, vagy valami más módon, de könnyebbséget kell találnia. Egyet nem szabad – hitelt hitellel kiváltania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A szerelem már önnek sem halogatható tovább. Ma lecsaphat önre egy személy, akinek az udvarlását, sóvárgását már régóta érezheti. Ne álljon ellen a kalandnak, de csak addig, amíg önnek is jól esik. Van valami furcsa benne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Túl van már néhány csalódáson, és ez a tapasztalat bölcsebbé teszi. Maga is meglepődik talán, hogy mennyire könnyedén tud ma már arra gondolni, amibe csak egy fél éve is szinte belehalt volna. Segítse tanácsaival az önhöz fordulót!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy kibontakozóban lévő kapcsolatában a titkok kerülnek előtérbe. Legyen nagyon óvatos! Még ne fedjen fel mindent magáról, és attól is óva inteném, hogy, amit a másikról megtud, azt bárkinek tovább adja. Ez később kárára lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Legyen óvatosabb a pénzügyekben. Önt mindig megszédíti, ha egyszerre sokhoz jut, és hajlamos elfeledkezni a holnapról. Számtalan fogadalmon túl van már. Most itt az ideje, hogy végre meg is tartsa. Takarékoskodjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon szakmai kérdésekben kérhetik ki a tanácsát. Bízzon a tapasztalataiban, és legyen bátor a tanácsadásban. Annál is inkább, mert amit most szívességből tesz, azért hamarosan meg is fizethetik. Ha valóban bejön, amit mond.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: