2020-05-24 08:16:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Válassza inkább az őszinteséget!

Napi horoszkóp május 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold-Vénusz-Merkúr konjunkció vidám társasági életet jelent ma az ön számára. Örül annak, hogy hasonló gondolkodásúakkal veheti magát körbe, szívesen beszél magáról és kész meghallgatni a többieket is.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kissé nyugtalan állapotban van, nem tudja, hogy helyesen viselkedett- e, amikor elutasított egy segítséget. Jelenleg kár ezen morfondíroznia és rossz hangulatban lenni, ugyanis a hátráló Vénusz előre indulásakor rendeződnek ügyei.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az Ikrek jegyében áthaladó bolygóhalmozódást remek esélyt adna most önnek, hogy rendezze a kaotikus kapcsolatait, de önben ott mocorog a kis ördög, és nem biztos, hogy azt mondja, ami valóban történt… Válassza inkább az őszinteséget!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Partnerével most elindulnak felfedezni a környéket, természetesen autóval. Valószínűleg ismerősökkel, vagy új emberekkel hozza önöket össze jó sorsuk.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Pörgős nap elébe néz, túlságosan felgyorsulnak az események. Pedig jó lenne, ha időt szakítana a pihenésre, mert jövő héten szüksége lesz az energiájára.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A higgadtsága példamutató, ma sincs ez másképp. Kiválóan tudja érvényesíteni az akaratát anélkül, hogy másokat megsértene.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jó hangulatban telik a vasárnap, viszont széles jókedve meggondolatlanságokra ragadtathatja. Vigyázzon az értékeire! Próbáljon meg egy kicsit lehiggadni.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha van családja, akkor egy remek vasárnapot tölthetnek most együtt, melyben sok meglepetés lesz és romantika, olyan régimódi, de mégis újszerű élményekkel. Ha szingli, akkor barátokkal tölt egy nagyon izgalmas napot, és valaki igazán felkeltheti az érdeklődését.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter és a Hold hatására ma ön igazán társaságot kíván maga köré, ha ön független, akár egy új szerelem is kezdetét.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha közlekedésre szánja magát, óvatosan vezessen! Meglátogathatja szüleit, ahová lehet, hogy gyermekeit is magával viszi. A család örömmel fogadja önt, de nem maradhat sokáig, mert várja még egy olyan munka, melyet ma be kell fejezni.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az önbizalma ma önmagához képest elég nagy, szívesen próbál ki új dolgokat. Használja ki az útjába eső lehetőségeket, és tartsa jobban kezében az élete irányítását.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Találkozzon a barátaival, egy kedves ismerőse jó hírrel érkezhet. A családtagjaival is ideálisan alakulnak a dolgai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: