2013-05-10 22:23:29• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Ikrek - Új emberek lépnek az életébe

Napi horoszkóp május 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma valahogy a szokottnál is szókimondóbb. Semmit nem képes magában tartani. Ezért alkalmas ez a nap a tisztázó beszélgetésekre. Bármily kellemetlen is ez, mégis közelebb viszi a megoldáshoz, mint az örökös köntörfalazás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy kialudtnak hitt kapcsolat ma újra lángra lobbanhat. Ha ezzel a szíve mélyén is egyetért, akkor jól teszi, ha keresi a találkozást. Ha nem, akkor inkább kerülje messzire. Persze, nem minden önön múlik. A sors is „bedolgozik” az ügybe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Új emberek lépnek az életébe. Az új emberek, új szeleket, új életlehetőségeket hoznak. Ne csodálkozzon, ha ez együtt jár azzal, hogy bizonyos régiek meg eltűnnek. Ez az élet velejárója: a változás. Önnek most ez kell.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A magánéletében változásokkal kell számolnia. Talán úgy érzi, hogy ez már magányélet. Vagy épp ellenkezőleg: semmi másra nem vágyik, mint a magányra. Tény, hogy valami most érlelődik önben, mint a mag a földben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Önön múlik, hogy képes lesz-e tartalmat adni a mai napnak, és ezzel felrázni az unalomba süppedt családtagjait is. Talán unja már, hogy ez mindig önre hárul. De hát ön vívta ki magának a nagy középponti szerepet, ezzel kötelesség is jár!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nagyobb társaságot vár mára, pedig legszívesebben édes kettesben maradna a kedvesével. Azért mindenképp hagyjanak egymásra is időt. Ha másképp nem úgy, hogy kicsit tovább heverésznek ma reggel az ágyukban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma tele van energiával, és az erő, ami önnél van a többieket is megfertőzi. Ha kerti munkálkodásba, vagy tavaszi nagytakarításba kezd, biztos lehet benne, hogy a többiek szívesen és kedvvel követik. Biciklitúrára is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

 

Ma könnyen elszaladhat önnel a ló, és olyasmit is kimondhat, amit később nagyon megbánhat. Főleg azért, mert valakit megbánt, akit pedig épp, hogy magához akart láncolni, vagy akinek nagyon sokat köszönhet. Kérjen bocsánatot!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

 

Ma kitűnő érzékkel találja meg a hangot nemcsak a barátaival, de azokkal is, akikkel szemben némileg ellenséges érzéseket táplált. Ma bennük is meglátja a szeretnivalót. Ez segíti önt a megértésben. A megértés már megbocsátás.

 

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Tiszta fejjel ébred, ami hozzásegíti önt ahhoz, hogy jobban átlássa a helyzetét. Látja a saját hibáit is, és a másokét is. És tisztábban látja az utat, amit követnie kell. Ha kátyúba jutott, akkor a kiutat. Valaki ma segítő kezet nyújthat önnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma minden lehetősége adott lesz ahhoz, hogy az elképzeléseit megvalósítsa. Lépjen hát bátran a tettek mezejére! Arra azonban mégis jó lesz ügyelnie, hogy milyen eszközöket használ. Nehogy túlterhelje magát, vagy megbántson valakit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Igazi kalandra számíthat a mai napon. A szerelem nem fogja békén hagyni mindaddig, amíg teret nem ad neki az életében. Az érzelmek áradása zavarba ejtheti, ugyanakkor el is bódíthatja. Ne féljen a könnyektől! Azok könnyítenek.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: