2017-05-19 23:54:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Tele van lendülettel

Napi horoszkóp május 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma sokat kellene mozognia, sportolnia, mert szinte vég nélküli energiával rendelkezik. Egy utazás is jó programnak ígérkezik, most különösen vágyakozik új tájak, élmények után.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy kissé hektikus napra számíthat. Mindenki akar öntől valamit, egy barátja megkérheti egy szívességre, de még a szomszéd is becsönget valamiért… Emiatt persze nem tud pihenni, kikapcsolódni. Tegyen ez ellen, időben húzza meg a határokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars az Ikrek jegyében áll. Ön tele van lendülettel, úgyhogy a kikapcsolódás aktív formáit válassza. A legjobban akkor szórakozik, ha a párjával mennek kirándulni! Bár volt önök közt némi súrlódás az elmúlt időben, ez a néhány óra újra közelebb hozhatja önöket egymáshoz.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kipihenten, nyugodtan ébred, és a jókedv egész nap elkíséri. Délután azonban egy fontos problémát kell tisztáznia. Legyen észnél, a másikat nem teljesen önzetlen szándék vezérli – jobb, ha ön sem viselkedik naivan!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Izgalmas találkozásokat és flörtöket tartogat önnek a mai nap, csak mozduljon ki otthonról! Az anyagiakkal kapcsolatban fokozottan legyen óvatos, mert most szinte elúszik a pénze…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most a családja áll az első helyen, és a szerettei ezt pontosan érzik, tudják. Nem véletlen, hogy önhöz fordul egy rokona segítségért. Ön gyorsan és találékonyan megoldja a problémát, ezért nagyon elégedett lehet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha a párjával még csak az ismerkedős fázisban vannak, akkor most bizonytalanná válhat a dolog – az egyikük csak játéknak tekinti az egészet, a másik pedig szeretné, hogy már komolyabbra forduljon a dolog… Jó lenne tisztázni a kérdést, de egyúttal időt is adni a másiknak!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Úgy érzi, egy kicsit legyűrte a hétköznapok szürkeségre, valami újra, valami jobbra vágyik. Pedig lehet, hogy csak alaposan ki kellene pihennie magát… Legyen észnél, ne kockáztassa a párkapcsolatát egy múló flörtért.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében, ez megnyitja a szívét és a lelkét. Most igazán érzi, mennyien szeretteik, kötődnek önhöz, és ön is sokkal jobban tudja értékelni a családtagjai támogatását. Ha n egyedülálló, akkor este menjen emberek közé: sok bókot kap majd az ellenkező nem tagjaitól!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön nem szívesen vesz részt szabálytalan dolgokban. Ám a Hold együtt áll a Neptunusszal, valaki egy magánbeszélgetés során ilyesmire próbálja rávenni önt. Álljon ellen a dolognak, bár nagy a kísértés, mert komoly összegekről van szó… Mondjon nemet, így legalább nyugodtak lesznek az éjszakái!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha teheti, akkor mindenképp utazzon el valahova, ha az anyagi lehetőségei ezt nem engedik meg, akkor legalább kiránduljon egyet, az ingyen van! Új élményekre, benyomásokra van szüksége, ki kell szakadnia egy kicsit a hétköznapok monotonitásából.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold együtt áll a Neptunusszal az ön jegyében – emiatt rosszul alszik, fáradtan ébred. A mai nap elsődleges célja az legyen, hogy végre kipihenhesse magát!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: