2021-02-20 07:54:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Szorosabbra kellene fognia a pénzügyeit

Napi horoszkóp február 20-ra 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A hirtelen harag már sokszor keverte bajba önt. A mai napon is hajlamos lehet arra, hogy a dühe eluralkodjon. Ám ezt is megelőzheti, ha egy kis önuralomra szorítja magát. Így sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Olyan barátokkal találkozhat a mai napon, akikkel végre meg tudja beszélni azokat a gondjait, amik most nyomasztják éppen. Persze nem csak komoly kérdésekről esik szó, legalább ennyi vidámságról is.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szorosabbra kellene fognia a pénzügyeit. Jó úton halad, de még mindig volna min változtatnia. Nem feltétlenül a spórolásra kell gondolnia, hanem inkább a fizetésemelésről tárgyalnia. Ma ennek módján gondolkozik, és milyen jól teszi!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma nagyon nehéz lehet úgy végeznie mindennel, ahogy eddig eltervezte. Ne ragaszkodjon annyira a saját elképzeléseihez. Hagyja kicsit, hogy a pillanat vezérelje. Talán azért jut oda, ahova nem is készült, hogy új utakra találjon.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szívesen töltené a napját valami olyan programmal, amit ön választ. Ehelyett viszont mások kéréseinek kell eleget tennie. Minél inkább húzódozik a feladattól, annál nehezebb lesz a dolga. Ez egyszer legyen alkalmazkodó!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Elképzelhető, hogy valaminek a hatására új életet szeretne élni, vagy az életmódján, táplálkozásán akar változtatni. Felforgat és átalakít maga körül mindent, amivel persze jócskán meg is lepi az önhöz tartozókat is.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érzelmi élete akkor lehet kiegyensúlyozott, ha biztosnak érzi a támaszát. A kedvese azonban meglehetősen ingatagnak tűnik mostanában. A helyzet azonban egyáltalán nem reménytelen. Sok múlik most azon, hogy ön mennyire határozott.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap a Halak jegyébe lépett. Új energiák áramlanak be az életébe, és ezt ön is egyre erősebben érzi. Jól teszi, ha átengedi magát a hatásoknak, és erejükkel fordít a sorsán. Csak magabiztosan!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem kellene mindenért idegeskednie. Egyetlen embert sem tud megváltoztatni, csakis önmagát. Erre most különös figyelmeztetést kaphat a sorstól, talán pár vita hevében kicsúszott szó az, ami ráébreszti erre.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Valahogy helyrebillenek a dolgai, harmónia és béke uralja a Bak jegyűek szívét. Különösen a női nem képviselői élhetnek most át rég nem érzett vidám pillanatokat, könnyedséget, derűt!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napon különösen erős, és nagyon pozitív kisugárzással ruházzák fel a csillagok. Ennek hatására még olyanok is felkeresheti, akiket nem is igazán kedvel. Használja ki a lehetőséget, és fordítson a viszonyukon!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap a Halak jegyébe lépett. Hajlamos lehet ma a befelé fordulásra, az elmélyedésre. Ez jó, mert valóban szüksége is van rá. Értesse meg a családjával is, hogy most erre van szüksége.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: