2017-05-27 08:40:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Szép napra számíthat!

Napi horoszkóp május 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz és a Jupiter egymással szemben álló jegyben láthatók. Ha ön egyedülálló, akkor most a legjobb szerelmi esélyekkel rendelkezik. Talán még sok is lehet a jóból, egyszerre több kaland, flört és vonzalom adódhat. A párkapcsolatban élők is jól teszik, ha valamilyen romantikus programot szerveznek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében jár. Ön nagyon családcentrikus, mindenki búját-baját magára veszik. Most ezt a törődést kétszeresen-háromszorosan is visszakaphatja! Boldoggá fogja tenni a harmónia és a szeretet, amivel a családtagjai körbe veszik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Szép napra számíthat! Most nagyfokú érzékenységgel fordul a többiek felé, egy barátja különösen hálás lesz a figyelemért, amit öntől kap. Ideális a nap arra is, hogy az otthonát szépítgesse, vagy a kertet rendbe rakja.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha teheti, utazzon el valahova egy kicsit, esetleg látogassa meg egy rég nem látott rokonát! A párkapcsolatának is jót tenne a kiruccanás! Idilli, szerelmes napokat élhetnek át együtt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Itt az ideje a pihenésnek: előfordulhat, hogy a szervezete is jelzi már, hogy az utóbbi időben túlságosan kimerítette. Ha megoldható, akkor a mai napot szánja a lustálkodásra! Este viszont mozduljon ki egy kicsit, mert sok esélye van arra, hogy izgalmas ismeretséget kössön valakivel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Mindig csak a munkájával törődik, pedig itt a hétvége! Ne álljon hát ellen a családja akaratának, igényeinek. A legjobb lenne, ha felvenné a túracipőt, és kirándulnának egyet a hegyekben!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sikerülhet tisztáznia néhány félreértést, ami újra optimistává és bizakodóvá teheti. A kapcsolatai is rendeződni látszanak, és módja van rá, hogy végre valóra váltsa egy régi álmát. Új élmények és szerelem várják ezen a hétvégén , és még arra is marad ereje és ideje, hogy az otthonán szépítsen valamit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll, ez önnek nagyon kedvez! Bármibe is vágja a fejszéjét, az jól fog sikerülni, úgyhogy tervezzen nyugodtan. A bolygók egy könnyű románcot jeleznek – ez ahogy jött, úgy megy is, de örülni fog a bókoknak, elismerésnek!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz és a Jupiter egymással szemben álló jegyekben láthatók. Talán valaki szerelmi vallomást tesz önnek. A mozgás, az utazás, az ismerkedés kap most kiemelt szerepet életében, annyira, hogy már talán sok is lesz a jóból. Bár úgy érzi, hogy önnek mindenütt ott kell lennie, fontossági sorrendet kellene felállítania, mert fennáll a kimerülés veszélye.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most ne fojtsa el az érzéseit, ha dühös, azt is mutassa ki – csak így tudja tisztázni a konfliktusokat. A párja megértő lesz, és egy hosszas nézeteltérés végére tehetnek pontot. Az este romantikusnak ígérkezik!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A családos Vízöntőknél a gyermeknevelés kaphat nagyobb hangsúlyt: talán valami iskolai probléma hívja fel a figyelmét a következetesebb törődés fontosságára! Ha túl vannak a tanuláson, szervezzenek valamilyen közös családi programot!

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy barátja, vagy ismerőse komoly irigységet kelthet önben a kérkedésével. Ne hasonlítgassa magát senki máshoz, örüljön inkább annak, amije van. A szerettei jó hangulatot varázsolnak ön köré.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: