2014-01-18 10:58:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Sok öröm érheti ma

Napi horoszkóp január 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon érdemesebb elkerülni a konfrontálódást. Minek is tűzne össze csip-csup ügyeken a kedvesével? Inkább próbáljon meg a jó dolgokra figyelni. És nevessen azon is, ha mások provokálják. Vegye ki a fegyvert a kezükből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma is, hiába van hétvége, megint hasznossá akarja tenni magát. A legjobb, ha valamilyen hobbijával foglalkozik. Olyasmivel, amiben a társa, vagy a gyerekei is a kedvüket lelhetik. A cél most a jól eltöltött idő legyen, ne más!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sok öröm érheti ma, hiszen tudja jól, hogy a megfelelő irányba halad az élete. Kicsit most lazíthat is, kiszállhat a mókuskerékből, hogy legyen ideje örülni is a sikereinek. Akár egy kisebb utazásra, kirándulásra is vállalkozhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma csak úgy szimplán megeshet önnel az, amiről eddig csak álmodni mert. Egy olyan emberrel is összehozhatja a sorsa, akit valamiért nagyon nagyra tart, aki egyfajta példaképül szolgál önnek. Már reggel csinosítsa ki magát, hozza a legjobb formáját!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha ma is dolgozik, figyeljen oda jobban a munkahelyi kapcsolataira. A szokásos rutinnal most nem kezelheti az embereket, mindenki bonyolultabb, tüskésebb a mai napon. A kedvesével is meggyűlhet a baja, ha nem figyel a szavaira.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szép napra számíthat! Merengő és álmodozó, ezzel a kirívó viselkedéssel valahogy kilóg ma a sorból. Fordított helyzet áll elő: ma ön szabotálja a rendet és a szabályokat. Rájön arra, hogy sokkal fontosabb az, hogy jól érezze magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A baráti kapcsolatokon van ma a hangsúly. Az utóbbi időben túlságosan elhanyagolta őket, ezért most igyekeznie kell, ha vissza akarja hódítani a szívüket. A legjobb, ha a saját otthonában rendez valamilyen összejövetelt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A türelem rózsát terem: ez a mondás ma sokkal igazabb lehet, mint bármikor máskor. Nem kell annyira elébe szaladnia a dolgoknak, inkább várja ki az adódó lehetőségeket. A kapkodással most mindent elrontana. A morgással még inkább.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap rengeteg meglepetést tartogathat az ön számára. Talán kedvetlenül, sőt akár negatív előérzetekkel telve vág neki ennek a napnak. De szerencsére a sors rácáfol önre. Most meghódíthatja azt is, akiről már lemondott.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A munkahelyváltásról eshet szó ön és a társa között a mai napon valamilyen formában. Akár ön, akár a kedvese nézeget másfelé, azt javaslom, nagyon alaposan fontolják meg a dolgot. Nem csak a pénz az egyetlen szempont!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Rengeteget lótott-futott, fáradozott az elmúlt időszakban. Most végre itt az ideje annak, hogy pihenjen is egy kicsit. Ha a lazításra képtelen az otthonában, mert esetleg ott is munka várja, akkor ruccanjon ki egy kicsit a hétvégére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kiegyensúlyozottnak érzi magát, de a belsejében, mélyen elfojtva forrong a lelke. Bizonytalannak érezheti magát valamiben, vagy elhallgatott titkokat szimatol. A saját titkai is fojtogathatják: mert azok elválasztják önt a kedvestől.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: