2013-10-16 00:47:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Sok munkát vállal

Napi horoszkóp október 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Több kedvességgel és belátással kellene közelednie a párjához. És paradox módon, ugyanakkor több kritikával is. Mert ugyan nincs mindenben igaza, és szüksége van az ön iránymutatására, de csak ha jó szívvel teszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma könnyebben találhat megoldást kínzó lelki problémáira. Ne szaladgáljon jósokhoz és kártyavetőkhöz. A jövőt ők is az ön szeméből olvassák ki. Abból, amit sugall. Ma ezen változtathat sokat a hitével, a bizalmával, önbizalmával.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon sok munkát vállalt, talán túl sokat is. Ha az otthoni teendőket is jól el akarja látni, akkor szüksége lehet a segítségre. Vagy a családtagjait kell bevonnia jobban, vagy fel kell vennie egy kisegítőt, legalább a takarításra.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Azért, mert ön képtelen titkot tartani, nem kellene haragudnia másokra, mert azok meg igen. Ha egy közeli ismerőse nem avatta be önt bizonyos pletykákba, akkor annak talán épp az oka, hogy ismeri az ön lepcses száját. Nézzen magába!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az otthoni légkör feszültségeit a szokásosnál nehezebben viseli el. Az az igazság azonban, hogy sajnos saját maga is képes szítani azt. Az önmagával való elégedetlenségét, frusztrációit vetítheti ki rájuk. Ezt sem könnyű elviselni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A jó tanácsokat érdemes megfogadnia, de csak akkor, ha azokkal képes azonosulni is szellemükben. Ha valamit úgy tesz, hogy valójában nem is hisz benne, biztos, hogy nem éri el a várt hatást. Ön szeret a maga feje után menni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy régi szerelmi kapcsolat ismét fellángolhat a szívében. Talán nem is ön, hanem az a bizonyos másik fél kezdi el kerülgetni azt a rég kihűlt káposztát. És talán önben sem hunyt ki még minden a régi tűzből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szétszórtsága lassan minden mértéket felülmúl! Ha nem tudja a kezében tartani a dolgait, akkor sürgősen segítség után kellene néznie. Ha képtelen beosztani a pénzét, ne legyen rest ezt a dolgot a házastársára bízni. Mindketten jobban járnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy különleges kapcsolat kezdete lehet a mai nap az ön számára. Valaki felbukkan az életében. Már régóta várta, de talán már maga sem hitt benne igazán. Be kell látnia: királyfik és királylányok pedig vannak. Ön is lehet a párjuk.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Megszokta, hogy jobbára mindig az ön akarata érvényesülj. Pedig néha engednie sem ártana, ha azt akarja, hogy legyen kin uralkodnia. Nincs is szomorúbb látvány egy magányos uralkodónál. Ehhez persze legelébb önmagán kell uralkodnia.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Önnek lételeme a humor, és sokan éppen ezért is kedvelik az ön társaságát. Ez persze nem azt jelenti, hogy reggeltől estig vicceket kellene mesélnie. De a jókor, jó helyen mondott poénjaival sok életet megkönnyíthet. Szó szerint.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön mindig is érzékeny, érzelmes típus volt, de ma még a megszokottnál is érzékenyebb lehet. A pityergés, a könnyek szinte biztos, hogy önre találnak. Készüljön fel sok zsebkendővel. A mások bánata, ma mintha a sajátja volna.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: