2020-05-03 07:04:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Sehogy sem érzi magát jól a bőrében

Napi horoszkóp május 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma kellemes napja lesz, a Nap-Hold trigon harmonikusabbá teszi a személyiségét és könnyebben kijön mindenkivel. Ha volt nézeteltérése a párjával, most tisztázza.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Tisztában van vele, hogy hamarosan elkerülhetetlen gyakorlati változások várnak önre. Döntéseket kell hoznia, de a csillagállás ehhez pontosan megfelelő, ugyanis a Nap-Merkúr konjunkciója az ön gyakorlatias jegyében áll együtt, és most racionálisan átlátja a helyzetet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az első sorsterületén álló, és egyre lassuló Vénusz pontos kvadrátban áll a Neptunusszal, ha van párkapcsolata, az a baj, ha nincs, az a baj. Magányosnak érzi magát, vagy becsapottnak, esetleg unja partnerét. Sehogy sem érzi magát jól a bőrében.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap-Hold trigonja miatt egy nagyon kellemes vasárnapot tölt el otthon a családjával, mindent együtt csinálnak, főznek, beszélgetnek, igazán családias a hangulat. Ha szingli, akkor néhány barátjával beszél telefonon, de többnyire magára szánja az időt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap-Merkúr a karrier sorsterületén áll együtt, ez a néhány nap otthon pontosan elég volt arra, hogy minden lehetőséget átgondoljon, hol hozzon változtatásokat a munkahelyén, melyik az az ágazat, amelyre a legnagyobb figyelmet kell szentelnie, és mi az, ami esetleg leépítésre kerül.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Holdja az első sorsterületéről pontos Tkvadrátot alkot a Vénusszal és a Neptunusszal, a mai nap legyen teljesen a pihenésé, regenerálódásé. Ha teheti, töltsön el egy kis időt egyedül, sétával, kirándulással.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz-Hold-Neptunusz között létrejövő Tkadrát leginkább az egészség sorsterületére hat. Lehetséges, hogy csak mértéktelen volt az étel-ital fogyasztása ebben a néhány napban, attól rossz a közérzete.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap-Merkúr konjunkciója a hetedik sorsterületén jön létre a gyakorlatias Bika jegyében. Most nincs olyan téma, melyet partnerével ne tudnának megbeszélni. A praktikus Hold is segít ebben. Ha ön szingli, úgy is jó, akkor egyedül tervezi a továbbiakat, melyek teljesen meggondolt alapokon állnak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz-Neptunusz-Hold Tkvadrátban miatt önnek elege van partnere könnyed állhatatlanságából, és úgy látja, túlidealizálta partnerét, aki nem érdemelt ekkora odafigyelést. Alaptalan ez a kiábrándulás.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önnek a hatodik sorsterületét érinti a Neptunusz-Hold-Vénusz feszült fényszöge. Az elmúlt időszakban folyamatosan a hivatásával kapcsolatos gondjaira figyelt és nem önmagára. További pihenésre lenne még szüksége.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars még mindig az ön első sorsterületén halad át, ez nagyon jó, mert bármilyen kellemetlenség éri, hamar túlteszi magát rajta. Az önérvényesítés bolygója minden helyzetben megoldást kínál önnek.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold-Vénusz-Neptunusz Tkvadrátja a legszemélyesebb életterületeken érinti önt, ügyelnie kell, nehogy engedjen az önámításnak, hajlamos lehet a világtól való elfordulásra. Ha van igazi barátja, akkor jót tenne, ha őszintén beszélgetne vele.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: