2017-07-18 08:19:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Remek napra számíthat, de...

Napi horoszkóp július 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Kos jegyében álló Uránusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Nappal és a Marssal is. Könnyen megfeledkezhet egy fontos feladatról, dátumról, találkozóról, úgyhogy a legjobb, ha ma listát ír a teendőkről, és eszerint halad a feladataival.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Akármit is tervezett a mai napra, sajnos számítania kell rá, hogy az elmaradhat. A kedvese megbetegszik, vagy más, váratlan akadály merülhet fel. Még így is lesz valami érdekesség a mai napon, ami, vagy aki az otthonában látogatja meg.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Remek napra számíthat, de a környezetében sokan ingerültek, erre készüljön fel… A Vénusz az Ikrek jegyében jár, és ez segít túljutnia az akadályokon. Ha friss a kapcsolata, akkor érhetik még meglepetések, de ezek mindegyike kellemes lesz!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars és a Nap közel állnak egymáshoz a Rák jegyében, az Uránusz támadásában. A szokottnál bizonytalanabbnak érezheti magát, és emiatt nehezen viseli el olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak önnel, vagy másokkal kapcsolatban
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Az otthoni ügyek túlságosan lekötik, és ezért nehezen tud a munkájára koncentrálni. A problémákat ne vigye be a munkahelyére. Legalább a telefonoktól kímélje meg magát, mert az érzelmi intenzitás miatt végképp nem tud dolgozni.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében áll, de a Mars és az Uránusz kedvezőtlen kapcsolata nehézkessé teszik ezt a napot. Ma ne ítélkezzen túl hamar, mert az érzelmei nem engedik, hogy reálisan lásson valakit. Talán akarva-akaratlan riválisának tekinti az illetőt, vagy egyszerűen irigyli a sikereit. Inkább a saját fejlődésével törődjön, boldogabb lesz!
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Remek hangulatban lehet, de az események egy kicsit lehűtik a lelkesedését. A munkahelyi változások rosszul érintik, több munka és nagyobb stressz van kilátásban. Higgyen magában, meg tud birkózni a kihívásokkal!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sokan keresik meg a problémájukkal, ami egyrészt nagyon megtisztelő, másrészt viszont a nap végére alaposan kifárasztja… Húzza meg a határokat, és mondjon nemet!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz az önnel szemben álló Ikrek jegyében áll, a Hold a Bika jegyében jár. Egy titkos hódolója végre találkozót nyerhet ma öntől. Nem is sejtette előre tán, mennyire fel fogja kavarni ez a találkozás. Azonban akármekkora is a lángolás, az csak pillanatnyi. A holddal együtt változnak meg az érzelmei is.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma megfontoltnak kell lennie minden, a munkahelyével kapcsolatos kérdésben. Ha változtatni akar, nagyon alaposan meg kell vizsgálnia a lehetőségeket. Semmiképpen ne döntsön dühből! Ne mondjon ma még se igent, se nemet senkinek!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha valamilyen üzleti vállalkozásba szeretne fogni, alaposan gondolja meg, mennyit fektet bele. Bármit is tesz most, annak erős hatása lehet a jövőjére akár pozitív, akár negatív értelemben. Legyen bátor, de mégis óvatos!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Váratlanul egy jelentősebb összegre tehet szert, ami segítségével átalakíthatja eddigi terveit. A párkapcsolatában már nem ilyen rózsás a helyzet, a féltékenység és esetleg egy harmadik felbukkanása komoly vitákat okoz.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: