2017-04-22 09:16:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Rég nem volt ennyire remek napja

Napi horoszkóp április 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Remek nap vár önre, de arra azért készüljön fel, hogy ma sokan megmutatják a rosszabbik oldalukat is. Beszéljen világosan és egyértelműen, hogy lehetőleg senki se értse félre a mondandóját!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, ön pedig vágyik a szabadságra. Tegye félre a munkahelyi problémákat, és foglalkozzon a kis- és a nagy családjával, de elsősorban önmagával! Egy ismerősének gondjai vannak. Ön nagyon együtt érző, szívesen segít, de ma jobban tenné, ha semleges magatartást tanúsítana.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars belép az ön jegyébe. Régóta nem volt ilyen remek napja, tele lesz energiával és életörömmel, nem esik nehezére kedvesnek lenni másokkal. Egy kis flört megdobogtatja a szívét, valaki elbűvöli, és ez szerencsére kölcsönös lesz. Csak önön múlik, hogy komolyabb kapcsolat is lesz-e a dologból…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most nagyon aktívvá válik, tele lesz energiával. Sajnos az emberek hajlanak arra, hogy összemérjék magukat másokkal, de ön próbáljon meg eltekinteni ettől. Nagyszerű tervei vannak a mai estére – válassza a legkellemesebbnek ígérkezőt!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma nagyon kedves, szimpatikus embereket sodor az útjába az élet. Ha társaságban van, akkor viszont fogja egy kicsit vissza magát: ha mások előtérbe akarnak kerülni, engedje nekik. Főként igaz ez a párjára, hagyja, hogy néha ő is szóhoz jusson!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma nehezen tudja elkerülni az összetűzéseket másokkal. Jusson eszébe: nem muszáj mindig kimondania, amit gondol. Különösen a családtagjaival maradjon barátságos. Ha elmarad egy randevú, azt ne vegye elutasításnak, valószínűleg tényleg közbe jött valami az illetőnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Csak saját magára hallgasson, tegye azt, amit helyesnek tart, és örömöt szerez önnek! A környezetében élők ugyan jót akarnak önnek, ám tévednek, úgyhogy menjen nyugodtan a saját feje után. Este próbáljon meg relaxálni, egy nagy kád illatos fürdő most különösen jót tenne.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A bolygók ma költekezésre csábítják, nagyon is felelőtlenül bánik most a pénzzel. Legjobb, ha otthon hagyja a bankkártyáját, és csak készpénzt visz magával a vásárláshoz. Délután szervezzen valamilyen programot. Szüksége van egy kis változatosságra!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az ön elképzelései ragyogóak, és most a csillagok is segítik a megvalósításukat. A hangulata egyre javul, a kedvese nem is érti a hirtelen változást. Feledhetetlen estét tölthetnek együtt.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A makacssága problémákat okozhat. Még kis sem lábal az egyik konfliktusból, rögtön jön a másik. Nem kell ma mindennek tökéletesnek lennie. Ha képes egy kicsit elengedni magát, akkor a jó hangulata is visszatér!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha a magányosok klubjához tartozik, akkor járjon nyitott szemmel, mert meglepő találkozásban vagy viszontlátásban lesz része. A párkapcsolatban élőknek is meglepetést tartogat a mai napon a szerelem! A kapcsolata olyan fordulatot vehet, amire álmában sem gondolt volna, de örömére szolgálnak majd az események.

Halak: II. 19. - III. 20.
Elfáradt, és talán segítségre is szorul, ezért ne legyen rest azok társaságát keresni, akik szívesen kényeztetnék. Ma türelmes és megértő lesz, mert ön sem vágyik a „csatamezőre”.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: