2017-07-01 08:01:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Pénzügyi kérdésekben legyen okos

Napi horoszkóp július 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll együtt a Jupiterrel. Ez akár egy új életszakasz kezdetét is jelezheti! Legyen figyelmes a mai napon, hogy ez a nagy esély ne csússzon ki a kezei közül!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll, de a Bika jegyében még ott ragyog a Vénusz. Talán újra kezdheti valamelyik kapcsolatát, vagy nagy biztonsággal egy jobb, egy boldogabb jövő első lépéseit teszi meg. Este pihenjen egy nagyot, olvasson, nézzen meg egy filmet!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Pénzügyi kérdések hozzák döntéskényszerbe: legyen okos. Nagy reményei is beteljesülnek hamarosan, de ahhoz előbb meg kell tanulnia a lemondást. Vigyázzon az egészségére, mert emésztési panaszai idővel komollyá válhatnak.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha társával túl sokat kell hadakoznia mostanában, akkor talán most van itt az ideje a kimozdulásnak: utazzon el valahova jó messzire, már egyetlen távol töltött nap is egészen más megvilágításba hozhatja dolgait.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szüksége lesz tapasztalataira és mély emberismeretére. Ha lehet, akkor inkább maradjon a háttérben. Az estét már lényegesen jobb hangulatban töltheti.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A hétvége újabb fellángolást hozhat az életébe. Ám ha ön tartós kapcsolatra vágyik, akkor ez túl kevés lesz önnek, ha mégoly romantikus is… Játsszon nyílt lapokkal a szívügyekben!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagy a nyomás önön az utóbbi időben, ezért könnyebben felcsattanhat, mint általában. A mai napot ezért áldozza végre a teljes pihenésnek, kikapcsolódásnak. Ha másképp nem megy, akkor kérjen segítséget, adja át a házimunkát másnak!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai napon ne akarja túlerőltetni magát. A mozgás fontos, de ha nem veszi figyelembe az általános kondícióját, akkor még sérülés is lehet belőle. Űzze tehát a sportokat is mértékkel!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold Mérleg jegyében áll együtt a Jupiterrel. Most esélyt kap arra, hogy változtasson az életén! Ehhez az első lépés a mélybelső elhatározás… Bármilyen területen is szeretne változást elérni, a csillagok most segítik az útján!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Hajlamos túlreagálni a dolgokat. Talán valamilyen csalódás érte mostanában, de ez még nem jelenti azt, hogy óriási nagy lenne a baj. Ossza meg a bánatát valakivel: egy idősebb barát vagy rokon okos tanácsai megnyugtatják.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Felesleges vitákba bonyolódnia olyanokkal, akikről előre tudja jól, hogy meggyőzhetetlenek. Lassan ön is ráérez, kivel, meddig és miről érdemes beszélgetnie. Van, akit csak bántana a túlzott tájékozottsága. Legyen bölcs!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Nem kellene folyton mindenbe beleszólnia. Ön néha olyan dolgokban is hajlamos illetékesnek tartani magát, amihez valójában vajmi kevés köze van. Jó lenne, ha ma ezt különösen szem előtt tartaná…
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: