2020-06-05 07:55:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Pénzügyeiben zavarok támadhatnak a mai nap folyamán, sőt megtévesztések áldozata lehet

Napi horoszkóp június 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai Nyilas-telihold a kilencedik sorsterületén halad át. Most igazán megmutatkozik kalandkedvelő természete, szívesen vág bele új és izgalmas dolgokba. Ha szingli, akkor sokat flörtölhet, és egy ígéretes személyt is az útjába sodor az élet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A telihold miatt ma nagyon ingerlékeny, a legkisebb dolgokon is képes magát feldühíteni, pillanatok alatt kijön a sodrából. Vezessen nagyon óvatosan, fennáll a balesetveszély. A karok és lábak azok, amire különösen oda kell figyelni, mert könnyen megvághatja vagy megégetheti magát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Pénzügyeiben zavarok támadhatnak a mai nap folyamán, sőt megtévesztések áldozata lehet. Nem alkalmas az idő, hogy kölcsönért folyamodjon még a legjobb barátaihoz sem, mert ez tönkre teheti a különösen jó kapcsolatokat is - ez önnek olyan méltatlan lenne.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Telihold arra készteti, hogy végiggondolja a hosszú távú terveit. Várnak önre a teljesítendő feladatok, fizikai és szellemi téren is: vágjon bele az életmódváltásba, vagy nézzen ki magának egy tanfolyamot, továbbképzést!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön nem szokott mellébeszélni, a mai nap azonban még ezt is kipréselheti önből. A gondolatai annyira homályosak, hogy ez könnyen ad félreértésre okot barátai körében, ezt később alig tudja kimagyarázni. Gondosan figyeljen oda, hogy mindent a legérthetőbben fejezzen ki, ezzel útját állja a későbbi esetleges zavaroknak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kissé nyugtalan állapotban van, nem tudja, hogy helyesen viselkedett- e, amikor elutasított egy segítséget. Jelenleg kár ezen morfondíroznia és rossz hangulatban lenni, ugyanis a hátráló Vénusz előre indulásakor rendeződnek ügyei.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma a hangsúly az egymásrautaltságon van, a közös kassza kezelése most egy kicsit problémát jelent. Ne számítson egyetértésre partnerével, nem ugyanarra akarják költeni pénzüket, ráadásul a rezsit egyikőjük sem akarja magára vállalni. Barátaitól sem számíthat szívességre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egyszerűen ön ma a munka megszállottja, semmivel nem lehet elmozdítani a kitűzött terveitől, mindent megvalósít, annyira elszánt. Nagy fáradalmainak meglesz a jutalma, valóban nagyon kielégítő lesz a mai nap.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Partnere vagy főnöke hajlamos a szokásosnál sokkal nagyobb elvárást állítani ön elé. Ha úgy érzi, van most elég fizikai ereje ezt teljesíteni, akkor tegye meg! Úgy tűnik, ön szeretné is bebizonyítani, hogy mennyi mindenre képes, jobban a központban találja magát a megszokottnál.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kapcsolatai ma egy kis nehézséget mutatnak, úgy is mondhatnánk, nem zökkenő mentesek, főleg ha bezárkózik… A gyerekeivel is akadhat most teendője bőven, nagy érzelmi összecsapásokra kerülhet sor, nem szabad ez elől elfutnia! Nézzen szembe azzal, hogy a gyerekei is önálló személyiségek és van véleményük.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma totálisan beleszerethet egy idegenbe, olyan érzelmek kerítik hatalmába, amiknek nem tud ellenállni. A nap elmúltával azonban úgy tűnhet, csak az illúzió kedvéért lett szerelmes, és az ismeretlennek már csak a hűlt helyét találja…


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold ma igen erős hangulatingadozást hozhat önnek, pedig ha nem terheli párját felesleges problémázással, akkor nagyon szép estét tölthetnek együtt. Próbáljon meg a lényegre fókuszálni!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: