2019-06-02 06:59:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Óvakodnia is kell a nagyvonalú pénzkiadásoktól

Napi horoszkóp június 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha vigyáz arra, hogy ne essen túlzásba, akkor úgy tűnik, rendezheti pénzügyeit. Jó hangulatban telik a nap, csak ne költekezzen túl sokat!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szenvedélye a mai napon igen erőteljesen nyilvánulhat meg, minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben tölti a napot partnerével. Szívesen adja is kapja is a szeretetet, ez egy ideális állapot.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma önnek lehetősége van nagyobb összeget szerezni, de óvakodnia is kell a nagyvonalú pénzkiadásoktól, mivel a Mars a második sorsterületén erre az impulzív költekezésre sarkallja.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Önnek ma vágya van a visszahúzódásra, kiváló időpont íróként az alkotásra. Ma képes csak egy dologra koncentrálni és nem szeretné, ha abban megzavarnák, de túlzott melankolikus érzések is eluralhatják, mivel a Hold a tizenkettedik sorsterületén halad át.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az ön tizenegyedik sorsterületén tartózkodik, gyakran ez a célok és az életfelfogás változását hozza. Ön erőteljesebben léphet fel a közösségi életben. A mai napon új barátságokat köthet és a régi kapcsolatok megváltozhatnak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma ön erősen vágyik arra, hogy kedveljék, mind régebbi, mind újabb kapcsolatai stabilnak mutatkoznak. A józan ész felülkerekedik a romantikán, képes lesz elfogulatlanul megoldani a nehézségeit, így ha szükséges, jó ha most foglalkozik vele. Ha most kezdődik egy új kapcsolata, lehetséges a korkülönbség, de ez egyáltalán nem akadálya a viszony létrejöttének.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodója a Vénusz kellemes fényszöget kap a Plútótól, szerelmi érzései az egekben szárnyalnak, szexuális étvágya megnő és ezt ki is tudja fejezni. Kapcsolatai új mélységben tárulnak fel ön előtt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön uralkodó bolygója a Plútó egy harmonikus fényszöget alkot a Vénusszal, szexuális étvágya megnövekszik és érzelmei megerősödnek, elmélyülnek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a Hold belépett az ön hetedik sorsterületére, ahol még másik két planéta is tartózkodik. Ma jobban érdeklik önt a másokkal való együttműködés lehetősége. Keresnie kellene az érintkezést az érdekes és okos emberekkel!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön uralkodó planétája a Szaturnusz mindig a kötelezettségeire figyelmezteti, tisztában van azzal, hogy az egészséges kapcsolathoz nélkülözhetetlen a kötelességtudat, ma ön ennek örömmel tesz eleget. Érdemes lesz partnerével tisztázni egymás elvárásait és nézeteit.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az Uránusz az ön negyedik sorsterületén tartózkodva gyakran problémát jelöl az otthonnal kapcsolatban. Lehetséges, hogy új otthon megvásárlásán töri a fejét, vagy a lakberendezésén változtat, általában kissé nehéznek tűnik az otthoni harmónia megteremtése.


Halak: II. 19. - III. 20.

Váratlan utazás vagy a rokonoktól való elszakadás következhet be. Belekezdhet valami szokatlan tanulmányozásába, mivel az Uránusz az ön harmadik sorsterületén tartózkodik. Bánjon óvatosan a közlekedési járművekkel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: