2013-10-18 08:52:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Örökösen lót-fut

Napi horoszkóp október 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A hét utolsó munkanapjára hagyott mindent: soka dolgozik ma, ezért estére annyira fáradt lehet, hogy egy előre megbeszélt programot is kénytelen lehet lemondani. Pedig ha mégis elmenne, csodás élményben lehetne része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön alighanem a munkaerők gyöngye. Ha még abban az átkos korszakban élnénk, bizonnyal megkapná a kiváló dolgozóknak járó érdemérmet a kétszáz százalékos teljesítményéért. A kérdés csak az, hogy vajon most mivel jutalmazzák?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Örökösen lót-fut, tevékenykedik, tárgyal, intézkedik. Csoda, hogy fel nem forgácsolódik a tettek tengerében. A mai napon azonban már délután kezdjen el lassítani. Az estéjére ugyanis meg kell őriznie valamit az energiáiból.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha valakitől kölcsönt kapott, akkor itt az ideje, hogy végre elszámoljon vele. Ha ön adott, akkor pedig a visszakérésnek lehet helye. Persze, ha ön nagyon el van eresztve, és az illető szegény, akkor el is engedheti neki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon igen hullámzó lehet az érzelmi élete. Kifakadhat, dühönghet és talán még sírhat is. Kár azonban túlságosan felfújni a nehézségeket. Vegye könnyedebben önnön tökéletlenségét. Tanuljon meg legyinteni a dolgokra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne aggodalmaskodjon amiatt, hogy nem tud mindent tökéletesen megoldani. Sajnos a nap önnek is csak huszonnégy órából áll, és ez bizony nem elegendő arra, hogy megszaporodott feladatainak úgy eleget tegyen, mint rég.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon jól teszi, ha tudatosan kerüli a konfrontálódást. Inkább térjen ki a lehetséges ellenségeskedők elől a munkahely folyosóján, és kerülje a vitatkozást a főnökével. A holnapi nap jobb esélyeket kínál a győzelemre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön nem a türelem erényének szobra, de a mai napon még önmagán is túltehet a dühöngésben. Kár pedig annyira felhúznia magát, mert a végén kiderülhet, hogy feleslegesen idegeskedett. Csak egy aprócska félreértés az egész ügy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha mindent egy napon akar elvégezni, akkor ne csodálkozzon, hogy a végén belefullad a teendőkbe. Ha eddig csak halogatott, akkor a hét utolsó munkanapja valóban rémálommá válhat. Inkább vigye haza a munkát. Otthon nyugalmasabb.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egyik pillanatról a másikra eshet búskomorságba a mai napon. Semmi nem indokolja, most mégis mintha sötétebben látná a dolgokat. A vidításban sokat segíthet a fényterápia: váltson szoláriumbérletet! Találkozzon egy barátjával!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagy meccsekre, kemény kihívóra számíthat ma a munkahelyén. Ön azonban valójában élvezi az efféle kihívásokat. Tán bele is pusztulna az unalomba, ha néha nem mutogathatná oroszlánkörmeit. Ma szép csatára, fényes győzelemre van kilátása.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagyban felértékelődhet ma a családtagjai szemében, ha végre enged egy kérésüknek. Igaz, ez némi pluszterhet jelenthet az ön számára. Talán még egy kisebb utazásra is rá kell szánnia magát a hétvégén. De ön is élvezni fogja!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: