2014-05-17 08:59:57• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ön a kíváncsi emberek közé tartozik

Napi horoszkóp május 17-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Önfeláldozása csak addig szép, amíg nem jár teljes önrombolással. Ön amúgy is inkább önérvényesítő típus. Tanulja meg jobban szeretni önmagát, és így könnyebben fogja megélni az ön körüli változásokat is. Így másokkal is jobban törődhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napot végre használja arra, amire már oly régen készült: keresse fel egy régen nem látott barátját. A múltban talán megbántotta önt valamivel, valószínűleg épp azzal, hogy nem törődött önnel. Ideje elásni a csatabárdot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön a kíváncsi emberek közé tartozik. A mai napon valahogy túlzásba viheti a kíváncsiskodást: ne üsse olyanba az orrát, ami nem tartozik közvetlenül önre! Így elkerülhet egy kalamajkát, és szép napja lehet a családja körében.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Fáradtnak érzi magát, pedig ez a mai nap még rengeteg kihívást tartogat az ön számára. A délelőttöt sajnos nem ússza meg futkosás nélkül, de a délutánját már szentelje a teljes kikapcsolódásnak, pihenésnek. Menjen fürdőbe, ha teheti!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Tűzbe tette volna a kezét egy barátjáért. Sajnos ma csalódnia kell benne. Ám mégse a haragot ápolja a szívében iránta, hanem beszélje meg vele, hogy miben is áll ez a csalódása. Mindig van mód a változtatásra! De csak szavak útján.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem mindig könnyű megőriznie a higgadtságát, különösen akkor, ha olyan nagyok az elvárásai. Ha az igényein módosít, akkor a világban való bizodalma is helyreállhat. Nem baj, ha nem minden pontosan úgy van, ahogy akarja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy váratlan esemény borítja fel az életét, ami miatt kénytelen megváltoztatni a mára tervezett programját. Szerencsére inkább pozitív, mint negatív értelemben. Legyen ma nagyon rugalmas, élvezze a lehetőségeit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap valahogy nem igazán az öné. Egy találkozót tervezett mára, de ha úgy érzi, hogy sem lelkileg, sem szellemileg nem tud igazán ott lenni, akkor inkább mondja le a randevút. A puszta fizikai jelenlét mit sem ér.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma könnyedén létesíthet új kapcsolatot, legyen szó akár baráti, akár szerelmi viszonyról. A május tüzei, gazdagon áramló energiái segítik önt abban, hogy így tegyen. Ha kapcsolatban él, szervezzen spontán házibulit az otthonába!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A jegyén átvonuló holdnak köszönhetően ma különösen változékony hangulatban lehet. Fejezze ki a bánatát, esetleg a dühét is, de ne maradjon benne! Ez a nap rengeteg jó dolgot is tartogat önnek, ha hajlandó észrevenni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma a mély lelkiéleten lehet a hangsúly a Vízöntők életében. Némi búslakodásra is adhat ez okot, ezért szükségét érzi annak, hogy kicsit félrevonuljon a családjától. Egy magányos erdei séta visszavezetheti önnön lelkéhez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Felesleges panaszkodással mérgeznie a mások és a maga napját. Végül is kitűnő egészségnek örvend, és a nagyobb bajok is elkerülik. Inkább élvezze az életet, a napfényt, és a májusi természet szépségeit a családja, vagy barátai körében!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: