2017-09-18 08:09:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nyúzottnak érzi magát

Napi horoszkóp szeptember 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében jár. Ez lassítja önt, és bosszússá teszi, mivel a türelem nem tartozik az erényei közé. Ma sajnos nem megy másképp… Eleve úgy kellene megterveznie a napját, hogy csak a megszokott napi tevékenységeit tudja elvégezni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Elégedetlenkedő emberek bukkannak fel ön körül, akik megnehezítik a helyzetét. Ne vegye magára a kritikát, nehogy elvegyék az energiáját a negatív megjegyzésekkel. Ma amúgy is kevés lesz az energiája…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nyúzottnak érzi magát, és csak nehezen jön lendületbe. Sokat jelentenek önnek az apró, kedves gesztusok. Valaki a környezetében nagyon is ért hozzá, hogy ilyesmivel belopja magát a szívébe. Ha úgy érzi, hogy az illető már önnek is többet jelent, akkor kezdeményezzen!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Itt az ideje annak, hogy ha a napokban összeveszett valakivel, akkor végre kibéküljenek. Legyen bátor! Tegye meg az első lépést. Ma mindent szebb megvilágításban lát, tisztán és pozitívan.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A csillagai különösen szerencsésen állnak, így ma különösen jól megy a munka. Ha szereti a hivatását és a munkáját, akkor talán éppen most arathatja le régóta tartó igyekezetének a gyümölcsét.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, együtt a Marssal. Ingerlékenysége és türelmetlensége problémákat okozhat, de ha fegyelmezi magát, akár rendkívüli teljesítményekre is képes lehet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A munkahelyi intrikák sokat árthatnak ma önnek. Igyekezzen kimaradni a pletykákból, a riválisait pedig néhány kedves szóval szerelje le. Az este békésnek ígérkezik, pihenjen minél többet!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Maximalizmusa és kitartása révén jó hírnévre tesz szert, ami jelentősen hozzájárul az üzleti sikereihez. Sok konfliktust szülhet viszont, hogy a környezetében lévőket is kritikus szemmel értékeli. Jobban tenné, ha elszámolna tízig, mielőtt megjegyzést tesz valamire!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A baráti kapcsolatoknak nagy jelentősége van ma, jó tanácsokat adhat és kaphat. A beszédtémákból biztosan nem fognak kifogyni. Az estét viszont töltse pihenéssel, kerülje a zajos szórakozóhelyeket.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma egy beszélgetés alaposan leterheli, kényes témák kerülnek szóba. Sok energiájába kerül, hogy tapintatosan fogalmazzon, és ne sértse meg a másikat. Az estét töltse a párjával, mert minden adott a romantikához.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sok félreértés adódhat ma, ráadásul ezek közül az egyik a munkáját is érinti - tisztázza minél hamarabb a helyzetet a főnökével, különben nagyon rosszul fog kijönni a dologból… Váratlan kiadása lehet, talán egy számlát felejtett el korábban befizetni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A csillagok ma nem kedveznek önnek, sok nehéz helyzettel kell megbirkóznia. Egy adminisztrációs hiba nagy bosszúságot okozhat önnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: