2019-11-09 06:27:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nincs még itt az ideje, hogy a végleges döntést meghozza

Napi horoszkóp november 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az első sorsterületén áthaladó Holdat a Vénusz egy trigonnal támogatja, ez kedvező hatással van a szerelmi életére, romantikus ügyeire. Ez a konstelláció utalhat boldog társadalmi eseményekre is.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz az ön nyolcadik sorsterületén vonul át, a Holdtól a tizenkettedik életterületről kap egy kellemes fényszöget, ez felerősíti a szenvedélyt a párkapcsolatában. Igazán romantikus estét élhet át!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy munkahelyi problémától nem tud szabadulni. Bár nagyon jó úton van a megoldás felé, de nincs még itt az ideje, hogy a végleges döntést meghozza.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A retrográd Merkúr az ön ötödik sorsterületén tartózkodik, kiválóan fényszögelve, egy újrakezdett szerelem most tüzesen lobog, úgy tűnik, nincs akadálya kapcsolatuk folytatásának. Ne sürgessen semmit és ne kíváncsiskodjon, a dolgok hamarosan beérnek.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars-Jupiter szextil az ön harmadik és ötödik sorsterületét köti össze, valószínűleg a szeretteivel egy rövidebb, országon belüli kirándulást tesznek, aminek része lehet a túrázás vagy hosszú gyaloglás, a fizikai igénybevétel, esetleg a sport.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hetedik sorsterületén átvonuló Neptunusz, most ön felé a jóságos arcát fordítja. Vége minden búnak-bajnak, ön új társaságban vigasztalódik, nem feltétlenül szerelmi kapcsolatban, de a lelkének jót tesz, ha nem bánkódik. A barátságok újfajta energiával töltik fel.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A retrográd Merkúr olyan pénzt küld most az ön számára, amiről azt hitte, már soha nem fog megkerülni. Az is lehet, hogy olyan munkáját fizetik ki, aminek a jutalmáról már régen lemondott.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az első, második, harmadik életterülete most virágzik, nem lesz hiány társaságban, rövidebb utazásokban és pénzköltésben, de most ezt ön örömmel és nagyon nagyvonalúan teszi!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az első sorsterületén áthaladó Vénuszt a Hold kiválóan fényszögeli az ötödik életterületről, ez azt erősíti meg önben, mennyire fontos a szerelem, a szeret. A mai napon kedvesével, gyermekeivel tölti az időt, rengeteg szórakozásban, sportban lesz része, kedves élményekkel gazdagodik a mai nap folyamán.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön ma kiválóan be tudja osztani az idejét és megtalálja a kellemes egyensúlyt, a munkája és a családi élete között. Most mindenki, még ön is elégedett azzal, amit nyújtani tud szeretteinek.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most úgy ragad önhöz a pénz, mint a vashoz a mágnes. Egyrészt szerencsés periódusban van, másrészt olyan pénzt fizetnek ki önnek, amiről már lemondott. A második sorsterületén átvonuló retrográd Neptunusz kiválóan fényszögelt, annyi pénzt hoz önnek, mint a halon a pikkely.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Neptunusz egy rövidebb külföldi utat ígér. Kedvesével, gyermekeivel, esetleg szüleivel utazik, remek emlékekkel tér haza, amiből később is tud energiát meríteni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: