2013-07-27 10:23:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nem mindig önnek van igaza

Napi horoszkóp július 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hiába próbálja meg magát abba az illúzióba ringatni, hogy minden a legnagyobb rendben van. Magának is be kell látnia, hogy az utóbbi időben kissé a fejére nőttek a dolgai. Nem háríthat mindent a társára, vegye a kezébe az ügyeit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Végre ismét bizakodással tekinthet a jövőbe. Amit eddig csak remélt, hogy a társa felébred, és belátja a hibáit, végre valósággá válik. Ne ostorozza őt azonban, inkább segítsen neki kiutat mutatni a helyzetéből!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Be kellene végre látnia: nem mindig önnek van igaza. Eddig talán sikerült elringatnia magát egy illúzióban, de most már maga is észleli, hogy a környezetétől nem választhatja le magát. Az ismerősei problémái önt is érintik.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön képtelen olyan partner mellett élni, aki mellett nem mutathatja ki teljesen az érzéseit. A Rák jegynek a Hold, a legérzelmesebb, legérzékenyebb bolygó az ura. Az nem megoldás, hogy magába folyt könnyet és mosolyt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, nagyon egyhangúvá vált az élete. Pedig csak magán áll, hogy változtasson rajta! Az még nem baj, ha egy kicsit kiborul, de egy nagy családi pancsolásban oldódjon fel, mintsem vircsaftban! Tanuljon meg úszni az árral!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma olyan ügyesen tud színészkedni, hogy akkor is mosolyog, amikor leginkább sírni volna kedve. Az elfojtott idegeskedés, harag azonban allergiás tüneteket okozhat. Ha így van, keressen fel egy természetgyógyászt!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre eljött a lazítás ideje. Az utóbbi időben úgyis túl sokat vállalt magára, a terhek alatt akár valóban meg is görnyedhetett a válla. A hátfájások kezelésére nem fog ártani egy alapos masszázs. Ha tökéletességre tör, menjen fürdőbe is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Próbálja meg elkerülni a rázós helyzeteket, a konfliktusokat, mert nagy az esélye annak, hogy vesztesen fog kikerülni belőle. A taktikázással, az ütőkártyák kijátszásával viszont annál többet elérhet. Többet ésszel, mint erővel!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon szép ajándékot kaphat ma valakitől. A meglepetés erejével hat az ajándék, mely a csekélységtől az egészen nagyértékű csecsebecséig, vagy örökségig is terjedhet. Ne feledje el kellő mértékben kifejezni a hálát, bármiről is van szó.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Eseménytelen napra számíthat, de addig jó önnek! A felszínen azért, ha nem is történik semmi, a mélyben, a lelkében, a gondolataiban igen. Nem mindegy hát, hogy milyen környezetben van. A meditáció, a szép tájak segítenek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Hagyja a munkát másra, keressen valami üdítőbb elfoglaltságot. A horgászat kitűnő kikapcsolódás lehet, mert segít önnek a görcsök elengedésében, a lazításban. Itt koncentráció és meditáció egyszerre élhető meg. Erre van most szüksége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagyon szorong, és az ebből származó belső feszültség végül tettekben nyilvánul meg. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen formában. Az ideges viharzása mindenki kedvét elronthatja. De ha ma este táncolni megy, az már egészen más!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: