2019-01-22 06:23:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nehezen viseli, ha valaki nem ad önnek igazat

Napi horoszkóp január 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a Kos jegyében áll, és jó fényszögben a két szerencsét jelző bolygóval. Ugye még nem felejtette el az újévi fogadalmait? Igyekezzen őket be is tartani, hogy sikeres legyen ebben az évben.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Végre befejezhet néhány olyan feladatot, ami már régóta nyomasztotta. Ettől persze nem lesz kevesebb a munkája, de új ügyekkel foglalkozhat, amelyek érdekesebbek. Pénzügyileg sikerül rendeznie a helyzetét.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nehezen viseli, ha valaki nem ad önnek igazat. Emiatt nemcsak a munkatársaival, de a párjával vagy a szüleivel is nézeteltérése támadhat, ez pedig parttalan vitákhoz vezethet.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars a Kos jegyében áll, és nagyon kellemetlen fényszögben a Rák jegyével. Ez az energia erőt vesz el öntől. Most nem ártana, ha csak egészséges élelmiszereket fogyasztana, és abból is minél kevesebbet. Egy kiadós séta a friss levegőn hozzájárulhat a jobb közérzethez.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap már a Vízöntőben jár. Túl sok feladatot vállal magára, mások helyett is dolgozik, csak azért, hogy megnyerje őket céljai támogatására. Az elismerés sem marad el, de figyelnie kell szervezete teherbíró-képességére. Néha egy kicsit lazítani kell.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A házasságban élőkre szép nap köszönt, a párra várók életébe betör a szerelem. Érdemes utazni, vagy bármilyen találkozót elfogadni, ha meghívják. A társasági és baráti kapcsolatok fontos szerepet kapnak.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében van, ez önt kissé ingerültté tesz. Számos apró munkát kell elvégezni az otthonában, kívül és belül egyaránt. Ha segítsége is lesz, fektessen nagyobb hangsúlyt az egyértelmű kommunikációra, hiszen senki sem gondolatolvasó.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Remekül tud másokkal együttműködni. A bolygóállás a nyilvánosság felé tereli figyelmét. Hatalmas sikereket ér el munka terén. Kellemes perceket élhet át szerelmével, örömteli este várja.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A bolygók hasznot hozó helyzeteket teremtenek, amiket ki kell használni. Környezetét teljesen lenyűgözi, barátkozó hangulatban van, és vonzza magához az embereket. Az este társasági összejövetelnek kedvez.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Társasági örömöktől, sikerektől ragyog mai napja. Bátran ismerkedjen, építse kapcsolatait, szilárdítsa meg barátságait! A tőzsdei ügyletek igen kedvezőek. Helyezze a hangsúlyt azokra a feladatokra, amelyek nagyobb hozammal kecsegtetnek.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap már az ön jegyében jár. Szerelme arra vágyik, hogy több időt töltsön vele, és jobban figyeljen rá. Legyen hát vele már ma nagyon gyöngéd, és ő nem győz majd hálálkodni.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A mai nap kiválóan alkalmas szórakozásra, ám a szórakozást munkának kell megelőznie. Észre sem veszi azonban, és valami eltereli a figyelmét, a munkája tehát nem lesz túl eredményes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: