2019-11-20 08:21:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nehezen viseli, ha irányítani próbálják

Napi horoszkóp november 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars az ön nyolcadik sorsterületén közeledik az Uránusz szembenállásához. Üzletfelével nem tudnak megegyezni pénzügyekben és mivel ön csavaros észjárású, a kibúvót keresi. Sajnos a veszteséggel számolnia kell.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Valószínűleg nagyszerű program vár önre munka után, sportolás, uszoda, vagy lovaglás - a jó közérzet garantált.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars belépett az ön hatodik sorsterületére. Bár ön természeténél fogva született csapatjátékos, most mégis sokkal jobban szeretne egyedül dolgozni, és nehezen viseli, ha irányítani próbálják.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars az ön ötödik sorsterületére lépett, ez önt kezdeményezésre sarkallja a szerelemben. Amit ön boldogan meg is tesz, mert tudja, hogy biztos hódítás az öné.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Három planéta tartózkodik most az ön negyedik életterületén. A Mars hamarosan szembenállásba kerül az Uránusszal, mint ahogy ön is a családjával, azért, mert keveset tartózkodik otthon. Megfelelő kommunikációval most sokat tehet a békülésért.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ön első sorsterületén jár, most nagyon élvezi, ha a tudását megvillanthatja nagyobb társaság előtt. A Merkúr is elindult előre, várható, hogy önt hamarosan nagy szerencse éri, és előléptethetik a munkahelyén.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mars-Uránusz szembenállás az ön második és nyolcadik területét köti össze, partnerével, vagy üzleti partnereivel igen karcos néhány nap ígérkezik, nem tudnak közös nevezőre jutni, már ami a közösen kezelt pénzügyeket illeti.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön képes reálisan állni a földön, és a szokásosnál jobban érvényesíteni önmagát. Rendelkezésére áll az az energia, amivel előre haladhat tervei megvalósításában. Szerelmi ügyei ebben az időben fokozódhatnak, azért a Mars a felelős, ami most az első életterületén mutatkozik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha eddig nyomasztotta valami a lelkét, bár ez önre nem igazán jellemző, akkor most megoldja ezt a belső problémát és megtalálja rá a választ. A Merkúr elindul előre, az ön tizenkettedik sorsterületén, ami a lelki életére vonatkozik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold az ön kilencedik sorsterületén most arra biztatja, hogy mozduljon ki kis országunkból. Töltődjön fel az idegen kultúra izgalmával, ha lehet, vigye magával családját is!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A karrier sorsterületén három planéta mozog, mindhárom a Skorpió jegyében található, ön most mindent belead a munkájába, amelynek meg is lesz a haszna, hiszen hírnevet szerezhet most magának és rengeteg elismerést kiváló munkájáért.


Halak: II. 19. - III. 20.

A hivatás területen nagy szerencse éri, lehet, hogy megpályázott egy külföldi ösztöndíjat, és azt nyeri el, mindenesetre a bolygók egy utazást jeleznek. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy világnézete, horizontja táguljon és szélesebb perspektívából nézhesse a világot.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: