2014-05-04 10:00:33• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Néha jót is tehet a pletykálkodásával

Napi horoszkóp május 4-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha senkije sincsen, használja ezt a napot flörtölésre! A csillagok állása kedvez ma a szerelemnek. Ha ön nem is mondhatja magát a szépek szépének, a humorával, kedvességével, és szavai bűbájával ma sokat elérhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy romantikus kapcsolat van láthatáron. A kérdés csak az, hogy ön vajon képes-e még meglátni és megszeretni az illetőt. Lehetséges, hogy annyi szemellenzővel, azaz előítélettel vértezte fel magát, hogy képtelen meglátni a másikat valóságosságában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Néha jót is tehet a pletykálkodásával. Fényt deríthet olyan dolgokra, melyek eddig rejtve maradtak. Így segítheti bizonyos emberek egymásra találását. A feltételezés így valóra válhat, méghozzá jó értelemben. Legyen hát szókimondó!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vicces dolgok történésére számíthat. A világ ma csupa tréfa az ön szemében. Képes a dolgok fonákját is meglátni, ezért a nagyság kacagtató, a hatalmasok kigúnyolhatók. Azt sem veszi sértésnek, ha mások önön tréfálkoznak ezért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Bár kifejezetten élvezte a hosszan tartó pihenést, mára már túlbuzog önben a munkavágy. Már előre örül a jó ötleteinek, melyeket holnap a munkája során meg tud valósítani. Új ismeretségeket is szerezhet ma, akár üzletfeleket is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne akarjon senkit meggyőzni a maga igazáról, ma még nem fog menni. Persze azért tájékozódási pontokat adhat, és ki is fejtheti a véleményét. Idővel talán hatással lesz a társára is. De ma még ne várjon egyértelmű ovációt tőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy átlagos vasárnapra számít, ám a váratlan közbeszól. Legvalószínűbben vendégek formájában. Azon sem kell aggódnia, ha nincs mivel megkínálnia őket. Egy finom tea vagy kávé is megteszi, hisz számukra ön a lényeges.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Legszívesebben pihenne egész nap, ám nem teheti meg, mert a családja a szabadba vágyik. Különösen, ha kicsi gyerekei vannak nem tölthetik a négy fal között a napot. Az ön egészsége is a friss levegőt kívánja meg. Ne álljon ellent!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Folyton a munkájával van elfoglalva. Pedig a mai napon jobban tenné, ha végre kikapcsolná a laptopját, és akár a mobiltelefonját is. Elvégre ön szabadságszerető fajta, ha ezt nem kapja meg, akkor fojtogatva érzi magát.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy kapcsolat, mely régen mély szerelemmel töltötte el, mára megváltozott. Még jó, ha harag nincs már a szívében és barátságként tudja megélni. Ám, ha csak egy kicsike frusztrációt is érez miatta, jobb, ha sohase látja többet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne mérgelődjön amiatt, hogy a kedvese szemére vet bizonyos dolgokat. Valószínűleg nagyon is igaza van abban, amit mond. El kellene gondolkodnia végre azon, hogy mennyire fontos a szabadsága és az, hogy szeretve legyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne haragudjon arra, aki a rossz hírt hozza önnek. Valószínűleg neki sem öröm az, hogy ilyen feladattal látta el a sors. Amit viszont közöl, azt kezelje higgadtan. A szíve mélyén már sejtette, hogy így van. Örüljön, hogy tisztán láthat!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: