2017-04-27 23:09:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne is tervezzen mára túl sokat

Napi horoszkóp április 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már az Ikrek jegyében áll, a Mars is itt látható. Jó lenne, ha az intuíciójára hallgatna, bízza egy kicsit magát a sorsra, mert így különleges élményekben lehet része. Nem kell mindig a racionális megoldást választania, hagyja, hogy elsodorja a szenvedély!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne csodálkozzon semmin, és készüljön fel egy izgalmas napra. Ha délig nem történik semmi lelkesítő, akkor vegye át az irányítást, és hívjon meg valakit egy kávéra. Sok újdonságot hallhat majd.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Fáradtan indul a napnak, ne is tervezzen mára túl sokat. Akaratlanul is egyik csapdából a másikba léphet. Este szervezzen programot egy olyan helyre, ahol már régen nem volt, és nem is jár túl nagy anyagi kiadással.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma mindent elfelejthet, kihúzhat, eltolhat. Hangulata ennek megfelelően szalad lefelé a lejtőn, türelmetlenné válhat és ideges lehet. Azokat a fontos megbeszéléseket, melyek nyugalmat és összpontosítást igényelnek, feltétlenül halassza el.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22

Remek napra számíthat, és egy különleges szerencsés véletlen is a kezére játszik. Anyagi fellendülést jeleznek a bolygók!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz a Halak jegyében áll, szemben önnel. A párkapcsolati problémákat kellene rendbe tennie, sajnos ez nem biztos, hogy veszekedések nélkül megy majd. Igyekezzen minél higgadtabban fogalmazni, maradjon a tárgynál!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kissé szétszórttá vált, és ennek köszönhetően el is úszhat a munkájával. Meglehet, talán túl sokat is vállalt. Igyekezzen egyensúlyt teremteni, fittnek kell lennie és kipihentnek. Egy masszázs csodákat tehet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Nap már a Bika jegyében áll. Rengeteg munka vár önre, és semmi kedve ezt feldolgozni. Csak a legszükségesebbekkel foglalkozzon, időben húzza meg a féket. Délután már készülhet a hétvégére. Szervezzen családi programokat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valaki titkon ellenségeskedik önnel szemben a munkahelyén. Vigyázzon hát, hogy kinek mit is mond, nehogy a főnökei fülébe jussanak a szavai… Törekedjen a jó viszonyra a főnökeivel, mert rövidesen szüksége lehet a segítségükre!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nincs sok értelme lefárasztania magát, mert ami ma sok energiájába kerülne, azt a jövő héten már könnyű szerrel megoldja… Inkább pihenjen egy kicsit, este pedig menjen szórakozni. Jobban kellene figyelnie a rendszeres étkezésére. Fogyasszon minél több zöldséget és gyümölcsöt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold és a Mars az Ikrek jegyében áll. Remek közérzetet ad önnek ez a bolygóállás. Ennek a hatására olyan lehet, mint a forgószél, energiája és motivációja határtalan. Este remek órákat tölthet kedves emberek társaságában.

Halak: II. 19. - III. 20.
Most felmerülhet egy régi probléma, amit sürgősen tisztázni kell. Ezzel azonban jól meg tud birkózni. Megtalálja az odaillő szavakat, így a konfliktus gyorsan és gondok nélkül megoldódik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: