2016-05-09 09:19:18• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nagyon sok munka vár önre

Napi horoszkóp május 9-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a Mars és a Merkúr is hátráló mozgásban van. Nehéz napra számíthat, váratlanul kitörő viták, veszekedések ronthatják el a kedvét. Ma ne hozzon fontosabb döntéseket. Használja arra a napot, hogy összeállítson egy listát magának a legfontosabb teendőkről.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A hét legjobb napja lehet az ön számára a mai! Szerencse is érheti, vagy egy nagyszerű hírt kap, amely pozitív irányba befolyásolja a sorsát. Este még sok munka vár önre, de ezt higgadtan fogadja.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nagyon sok munka vár önre, azt sem tudja, hogy fogjon bele a feladatokba... Minden sokkal lassabban megy, mint máskor, váratlan akadályokkal kell számolnia. Délután valaki a segítségére lesz, mutassa ki a háláját az illetőnek!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Kiváló nap ez arra, hogy valami komoly dolgot megbeszéljen a kedvesével. Nem kell félnie, ma nem fog megbántódni, és jobban értékeli az ön érvelését is, mint máskor.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma ne hallgasson senki másra, csak saját magára! A megérzései tisztán mutatják, hogyan kell döntenie. Most gyakorolhatja a nagyvonalúság erényét szerettei körében. Talán valami anyagi támogatásra van szükségük, vagy egyszerűen csak arra, hogy ön melléjük álljon hosszú távú terveikben.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Hagynia kellene, hogy az érzései vezessék. Ne féljen ettől! Ma különösen nagy empátiára lesz szüksége az önnél fiatalabbakkal szemben. Csak akkor közeledjen, ha kérik erre.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars hátráló mozgásban van. Ma meg kell mutatnia az erejét, ha győzni akar egy vitában. Ne hagyja, hogy rosszakaratú személyek befolyásolják bármilyen döntését.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön szereti a csendet, ezért ne hagyja magát hajszolni. Bár a mai nap nagyon kényelmesnek ígérkezik, mégis egy séta egészen biztosan jót fog tenni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nehézkesen indul a hét, talán túl sok feladatot vállalt magára. Több programot írt a napi tervébe, mint amennyire sort tud keríteni. Este sportoljon egy kicsit, ettől el tud lazulni, és könnyebben alszik el.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ha a munkahelyén, vagy a magánéletében szeretne tisztázni valamit, akkor ezt ma sikeresen elintézheti. Sok az energiája, és nagy kedve van az estét a jó barátai társaságában eltölteni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Párkapcsolatában fontos időszak következik. Talán korábban voltak pillanatok, amikor kevésbé értették meg egymást. Egymáshoz való viszonyukat most a teljes odaadás jellemzi.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sikeres napnak néz elébe. Amit az utolsó hetekben és hónapokban elkezdett, azt ma be is fejezheti. Találkozásai nagy jelentőségűek lesznek. Útmutatást adhatnak a jövőjére vonatkozóan, és új lehetőségekre mutatnak majd rá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: