2020-01-04 08:46:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nagy szerencse érheti a pénzügyekben

Napi horoszkóp január 4-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Délután már eléri a Hold az Uránusz fényszögét, ez anyagilag kedvezőtlen bolygóállás. Ha lehet, még délelőtt fejezze be a nagybevásárlást!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Váratlan helyzetek adódhatnak a mai napon. Addig nincs semmi gond, amíg képes rugalmasan alkalmazkodni a változó körülményekhez. Ne reagáljon indulatosan akkor sem, ha valaki valami meglepőt mond.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr rendkívül jól fényszögelve, nem hagyja el a Jupiter bűvkörét, ez most az ön malmára hajtja a vizet anyagilag! Nagy szerencse érheti a pénzügyekben.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az Uránusszal együttáll, ez furcsa helyzeteket teremthet, és sok bosszúság is érheti a mai napon. Készüljön fel lelkileg a váratlan helyzetekre, és hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezte!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön még nem érzett rá az évkezdésre, szívesebben bulizna, szórakozna, minthogy otthon üljön. A bolygóállások is azt jelzik, hogy még ne hozzon fontos döntéseket, a szórakozásnak van itt az ideje, tegyen meg mindent, ami még belefér.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valószínűleg baráti körben tölti az estét. Több olyan incidens is adódhat, amikor önnek kell megőriznie a békét. Legyen résen!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha önálló vállalkozása van, akkor egy rendkívül jó üzleti ajánlatot kaphat, amit mindenképpen el kell fogadni, mert jobb nem lesz, és most zöld lámpát kapott. Az is lehet, hogy a magánéletében örül kedvező híreknek.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars belépett a Nyilas jegyébe, ami önnek a pénzügyeit segít majd feljavítani. Az is lehet, hogy egy olyan üzleti ajánlatot kap, amit nem lehet visszautasítani.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A magabiztosságával eddig sem volt probléma, de most túlságosan rámenősen viselkedhet, ami visszatetszést kelthet másokban. Ha szingli, és ismerkedik, akkor is legyen egy kicsit visszafogottabb.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Családi konfliktusokra utalnak a bolygók, hatalmi harcok is adódhatnak a párkapcsolatában. Próbáljon meg nagyobb empátiával viszonyulni másokhoz!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha hajlandó engedni egy kicsit az elvárásaiból, és elfogadja barátai meghívását, remek estét tölthetnek együtt. Érdekes emberekkel ismerkedhet meg, mozduljon ki a négy fal közül!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az összes csillagjegy közül ön adakozik a legszívesebben, őszinte boldogsággal tölti el, ha segíthet valakinek. Ma sincs ez másképp, valakinek bearanyozza a napját!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: