2013-12-14 08:14:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Munka, munka, munka

Napi horoszkóp december 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Téved, ha azt hiszi, az a legjobb taktika, ha egyszerűen nem vesz tudomást a konkurenseiről. Persze az ellenségeskedés és átkozódás sem út. Inkább tanuljon tőlük, sőt, akár keresheti is velük a kapcsolatot. A meglepetés nem marad el.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön nem az alkalmazkodás nagymestere, szereti, ha minden a megszokott, kitaposott úton megy. Ma mégis szüksége lehet a jó reflexeire. Nem lehetetlen, hogy valamiben ön is változzon: a javára válhat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Munka, munka, munka - ez köti le most minden idejét. Bizony, még ilyenkor, hétvégén is. Sikerült nagyon sok elmaradást felhalmoznia, és az évvégi hajrá és a szorító határidők közeledtével egyszerűen nem tehet másképp.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az otthonával, a családjával kapcsolatos gondok kötik le most minden figyelmét. Ha eddig netán leselkedtek is kalandok önre, most ezekkel aligha van ideje, kedve törődni. Hiába, önnek mindig is a családja az első.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön olyan, mint a Micimackóbeli Nyuszi: csak úgy hemzsegnek ön körül a rokonok és üzletfelek. Ráadásul mindegyiket szeretné meglepni valami kis karácsonyi ajándékkal. Készítsen listát, és ma vegye nyakába a boltokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Taktikai érzékét kellene egy kicsit fejlesztenie, ha azt szeretné, hogy a családi élete zökkenőmentesebb legyen. Az nem megoldás, hogy minden házimunkát ön végez. De az sem, ha kiabál, zsörtölődik a családtagjaival. Szervezzen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Pénzügyi téren nehézségekre számíthat az elkövetkező időszakban. Ez annak is köszönhető, hogy uralkodó bolygója a Plútóval jár egy jegyben. Készüljön fel a sűrű sorsfordulatokra. De ne izguljon: nagyon jól is járhat, ha ügyes!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egyes kapcsolatait terhesnek érezheti az utóbbi időben. Ám akármilyen is a viszony, viszonyok, egyelőre ne gondolkozzon a végső szakításon. Mérlegeljen, hogy mi önnek az igazán fontos, és ne mondjon véglegesen nemet. Legalább ne ön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön mindig nyitott és vidám, ezért az emberek szívesen keresik az ön társaságát. Ráadásul abban is biztosak lehetnek, hogy féltett titkaikat nem adja ki másoknak. Ma jó tanáccsal is szolgálhat valaki részére. Fordítson meg sorsokat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Vénusz a Bak jegyében jár, ami pénzügyi haszonnal kecsegteti önt. Igaz, ennek kiaknázásához mindent be kell vetnie. Ezért a szokásosnál követelődzőbben kell fellépnie. Ezzel meglepetést okozhat, de végül is igaza van.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A pénzügyi gondjai arra sarkallják, hogy átgondolja újra a pénzügyeit. Van, amikor nincs más megoldás, mint a lemondás bizonyos dolgokról. Az újabb hitel csak előremenekülés lehet. Kérje ki egy pénzügyi szakember tanácsát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha önnek saját ötletei vannak, és a munkahelyén képtelenség megoldani, hogy megvalósítsa őket, akkor itt az ideje, hogy elgondolkozzon egy saját üzleten. Egyelőre azonban csak másodállásként. Ne hagyja elsikkadni az álmait!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: