2020-01-12 05:32:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Most kevésbé vágyik emberek közé menni

Napi horoszkóp január 12-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz már egy szextilt ad az ön második sorsterületén tartózkodó Uránusznak, aki már épp direktbe váltott, ez nagyszerű új pénzügyi forrásokat ígér önnek, de azért óvatos legyen a pénzhajszolásával.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz, mint az ön uralkodó planétája közelítő fényszöget dob az Uránuszra, olyan emberek társaságat keresi, akik mások, mint az eddigiek. Bármilyen kapcsolat, ami ilyenkor kezdődik, magán fogja viselni az izgalmasság jegyeit.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most kevésbé vágyik emberek közé menni, különösen azért, mert nincs türelme az értelmetlen, felszínes beszélgetésekhez. Annál inkább szívesebben van idősebb emberek társaságában, akiktől tanácsokat kaphat, és üzleti ügyeiben mindezt fel is tudja használni.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap-Szaturnusz konjunkció az ön hetedik sorsterületén komoly dolgokat hoz felszínre. Ha partnerével régóta egypárt alkotnak, nagy az egyetértés. Az új kapcsolat is megmaradhat, a párkapcsolatokban a Szaturnusz a ragasztó, és megszilárdító erővel bír.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap-Szaturnusz együttállása az ön hatodik sorsterületén áll, még két bolygó is kapcsolódik hozzá, ez hozhat egy jó nagy adag kimerültséget, viszont tudvalévő az ön életigenlése és vitalitása, emiatt hamar túllendül ezen a holtponton.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most ön keresi a szellemi kihívásokat és végére akar járni bizonyos dolgoknak. A mai Merkúr-Plútó konjunkció alkalmas a kutatásra és a türelemjátékra, nyomozásra, alaposan vizsgálódni fog, mi minden zajlik a felszín alatt, és ebből később rengeteget profitálhat.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az újdonság iránti vágya új barátokkal hozhatja össze. Rá is találhatna a szerelemre, ha független, ez a Vénusz és az Uránusz közötti kellemes kapcsolatnak köszönhető, és annak, hogy az Uránusz már elindult előre.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap, Szaturnusz, Plútó és a Merkúr konjunkciója az ön harmadik életterületén kapcsolódik össze, ez önt mindenképpen visszakényszeríti még az iskolapadba. A Jupiter nem csatlakozik a konjunkcióhoz, de itt tartózkodik ezen a sorsterületen. Még egy külföldi utazás is szóba jöhet, vagy így együtt egy külföldi tanulmányút.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Négy planéta áll az ön második sorsterületén, ez azt jelenti, rengeteg pénz folyik át a keze között. A planéták értelmezése szerint sok minden megtörténhet, örökség, társulás, kölcsönök visszafizetése, vagy hitelek bevállalása.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ez a nap nagyon különleges lesz az ön számára, négy planéta szorosan együttáll, mely sorsfordító lehet az ön életében. A Jupiter becsatlakozása nagyon sokat javít ezen a jelentőségteljes konstelláción, önre egy új élet kezdete vár.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma fogékony a szerelemre és a vidámságra, barátságával, no meg az első sorsterületen álló Vénusszal, amely szextilt alkot, az Uránusszal könnyen magához vonhat embereket. Megfelelő alkalom a szórakozásra és a kikapcsolódásra.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben tölti a napját partnerével. Szívesen adja és kapja is a szerelmet, és ez egy ideális állapot. Találkozhat is valakivel, aki szívesen viszonozza a gyengédségét.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: