2020-10-28 07:47:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Most ami a szívén, az a száján is, ami persze problémákhoz vezethet

Napi horoszkóp október 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai nap lazán indul, a dolgok szinte saját maguktól intéződnek el. Kitűnően érzi magát, ne engedje, hogy ezt a hangulatot valaki elrontsa! Egy régi ötletét most megvalósíthatja, még segítőket is fog találni a munkához.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Mérsékelje lendületét, gazdálkodjon okosan az erejével. Ha túlhajtja magát, akkor baleset vagy betegség kényszeríti pihenőre. Fontos iratot vagy szerződést alapos áttanulmányozás után írjon alá, a kisbetűsök között van a lényeg!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most ami a szívén, az a száján is, ami persze problémákhoz vezethet. Főleg a rokonságban okozhat konfliktust, ha kíméletlenül közli a véleményét… Legyen egy kicsit diplomatikusabb, és ne menjen bele meddő vitákba!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Kos jegyébe lép. A mai nap új energiákat és ismeretségeket hoz az életébe. Szüksége van társaságra, hogy emberek legyenek ön körül, és talán még az új szerelmet is az útjába sodorhatja az élet...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egyből zavarba jön, ha elképzeléseit nem képes abban a formában megvalósítani, ahogyan eltervezte. Próbáljon meg elszakadni az ötleteitől, mert valószínűleg a „B-terv” hozhat sikert!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nehéz helyzetben találja magát: mindenki valami mást állít, és nem lehet látni a kivezető utat. Megerőltető lehet az ön számára ennyi nyugtalanság. Sok esélyt kaphat, de észre kellene vennie őket!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Munkájában legyen következetes, mert amit most elmulaszt, azt később már nem tudja pótolni. Pénzügyek terén esélye van az okos döntésre. Mindenképpen legyen óvatos!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A tüzes Kos jegyébe lép a Hold, ettől óriási energiát kap. Sokat tud teljesíteni, régóta húzódó feladatok végére is pontot tehet. A munkatársai és a párja is kifejezi majd az elismerését.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Váratlan, nehéz helyzet nem valószínű, de a megérzései jól jeleztek, amikor a munkájával kapcsolatban aggodalmaskodott. Remélhetőleg képes arra, hogy megvédje az érdekeit. Ehhez az első lépés, hogy higgadtan végiggondolja az álláspontját!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A szingli Bak megismerkedhet azzal az emberrel, akire titkon már régóta vágyott. Óvatos legyen az új kapcsolatban, mert az is kiderülhet, hogy mások az álmai és más a valóság. Ha nem ugrik fejest a viszonyba, akkor végig megőrizheti az irányítást.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jelenleg a sietség, a türelmetlenség és a túlzott erőszakosság nem kifizetődő. Senki nem hajlandó kompromisszumot kötni a problémák megoldása érdekében, muszáj magára vállalnia ezt szerepet! Okos meglátásaival ügyesen megoldja a dolgot.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold hatására az érzelmei kerülnek előtérbe, de most nem tud dönteni szívügyek terén. A bolygók munkahelyi flörtöt jeleznek, amiből hirtelen több is lehet, ezért csak akkor menjen bele a viszonyba, ha nem foglalt.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: