2018-01-11 18:52:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Most a hullámvölgy alján érzi magát

Napi horoszkóp január 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Most adottak a megfelelő feltételek ahhoz, hogy rendbe tegye az életét. Ehhez az is hozzá tartozhat, hogy otthon rendet tesz, esetleg megszabadítja a lakását az elmúlt év felesleges lomjaitól. Egy személyes leltár most, az év elején nagyon segít abban, a múlt terheitől megszabadulva új életet kezdhessen.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez lehet a hét legjobb napja, komoly sikereket érhet el. A Jupiter jó tárgyalóképességgel ruházza fel, és kizárja a lehetőséget, hogy hibát kövessen el. A gyakorlati feladatok is jól mennek önnek, sikerrel javíthat meg különböző dolgokat.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most a hullámvölgy alján érzi magát, de egy-két nap, és fölfelé ível a jókedve. Sokféle emberrel hozza össze a munkája. Lesznek, akik nyíltan ellenségeskednek, de ők is hasznára lesznek. Ne bánkódjon miattuk!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A munkahelyén a háttérben zajló eseményekről egyre több jut a tudomására, így még változtathat is a tervein. Azért nem árt az óvatosság, főleg akkor, ha szerződést, vagy hosszú távú pénzügyi megállapodást ír alá.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Mindennel tud foglalkozni, ami elintézésre vár. Ez valószínűleg mindenek előtt a háztartási dolgokkal kapcsolatos. Talán nagyobb vásárlás előtt áll, vagy ki akarja takarítani a lakását. Este egy apróság kizökkentheti a ritmusából.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Vannak területek, ahol ön a legjobb, de ha más vizekre merészkedik, ne csodálkozzon, hogy a középmezőnybe szorul. Legyen a szokásosnál is visszafogottabb, a magánéletében is!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha ön szingli, akkor ma estére annyi meghívást kap, hogy alig tud választani. Végül épp oda megy, ahol (a barátai mesterkedése révén) egy kellemes flört kínálkozik.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A csillagok arra intik, hogy lassítson a tempón. Használja ki a következő napok kedvező bolygóhatását, és a hét végét ne munkával, hanem az energia-tartalékainak feltöltésével töltse.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az ön jegyében jár. Csúcsformában van, és ezt teljes mértékben ki is használhatja. Egy régi emlék, vagy a múltból felbukkanó ismerős alaposan felkavarja az érzéseit. Hatására számot vet az életével, mostani kapcsolatával.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Merkúr a Bak jegyébe lépett. Emiatt a reméltnél is nagyobb sikert ér el a fontos tárgyalásokon, de a vizsgákon is ügyesen kibeszéli magát. Nemcsak a munkájáért járó fizetésre számíthat, hanem egy kis prémiumra is, amiről pedig már lélekben teljesen lemondott.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Merkúr a Bak jegyébe lépett. Emiatt a reméltnél is nagyobb sikert ér el a fontos tárgyalásokon, de a vizsgákon is ügyesen kibeszéli magát. Nemcsak a munkájáért járó fizetésre számíthat, hanem egy kis prémiumra is, amiről pedig már lélekben teljesen lemondott.


Halak: II. 19. - III. 20.
Sok konfliktus érheti a munkahelyén. Mérgelődéssel a munkakedvét csökkenti, és az ellenfelei malmára hajtja a vizet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: