2020-05-08 07:39:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Megérzéseiben most megbízhat

Napi horoszkóp május 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Váratlan pénzügyi segítséget kap, remek tárgyalásokat intézhet, azonnal rá tud hangolódni üzlettársa gondolataira. A magánéletében is harmónia uralkodik, szót ért mindenkivel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Válaszút elé kerülhet, ami igen nehéz helyzetbe hozza. Legyen önálló, határozott, ne kérje mások segítségét. Döntsön végre egyedül a saját életét illetően, ne hagyja magát befolyásolni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma egy kicsit zárkózott, jobban érzi magát, ha félrevonul egy kicsit. Ez nem bánatot jelent, hanem magányában tudja átgondolni az eseményeket, melyek mostanában történtek önnel, megérzéseiben most megbízhat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Otthonában kisebb konfliktushelyzet adódhat. Nem biztos, hogy hajlandó eltűrni az eddigi helyzetét. Változásokra kényszerülhet. Ne szégyellje, hogy az idő múlásával egyes helyzetekről változik a véleménye. Ha elégedetlen sorsa alakulásával, vegye kézbe a gyeplőt és váltson irányt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma szinte sodródik az árral. Magánéletébe meglepő fordulatok köszöntenek be. Bár nem ura a helyzetnek, kész tények elé állítják, ám ez most nem érinti kellemetlenül.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kényelmetlen szituációba kerülhet, ha ma csak a szívére hallgat. Az illető, akinek kiemelt figyelmet szentel, akaratlanul is kellemetlen helyzetbe hozhatja. Legyen visszafogott, ne reagáljon túl élesen!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Használja ki idejét, de ne siesse el a dolgokat! Egészségét is veszélyezteti az örökös rohanásával. Úgy érezheti, hogy szinte semmi nem jön össze, pedig ez nem így van. Fontos teendőit halassza későbbre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A lendület és a kezdeményezés a mai nap jellemzője. Érzelmi és fizikai ereje megnövekszik. A tehetsége és képességei révén némi plusz pénzre is szert tehet, mert valaki megkeresi egy új feladattal, és ön ügyesen megfelel a kihívásnak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érdeklődjön régi jó barátja felől, mert előfordulhat, hogy éppen betegeskedik. Biztosan jól esne neki, hogy törődik vele, gondol rá. Szabadidejében hívja fel, és készüljön higgadt, megfontolt tanácsokkal.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Új feladatokkal és körülményekkel kénytelen ma szembesülni. Ez karrierje vagy lakhelye megváltoztatását is jelentheti. Idejét szánja tervezésre, gondolkodásra, mert megfontolt döntést kell, hogy hozzon.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Készüljön fel ma váratlan kiadásokra. Legyen önnél pénz vagy bankkártya. Környezetében feszült lehet a hangulat, amit valahogyan önnek kellene feloldani, hiszen az ilyen légkörben minden nehezebben megy.


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai nap jó lehetőséget teremt arra, hogy kidolgozza távlati terveit. Ám a megvalósításukhoz később lásson hozzá. Párkapcsolatát érzékiség hatja át. Ha valakinek szívességet tesz, ne várjon érte semmit. Bármivel is próbálják honorálni segítségét, ne tartson rá igényt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: